Secretaressedag : 1e golftoernooi voor secretaressen olv John Woof


Management Support Golf Challenge 2007 op Golfbaan Harderwold

ZEEWOLDE, 20070316 -- Voor een paar honderd managers zal 19 april 2007 een dag worden die met grote rode letters in de agenda staat aangekruist. `Secretaresse golfen' zal veelal de begeleidende tekst zijn. Honderden managers een dag zonder steun en toeverlaat. Hun steun en toeverlaat neemt op secretaressedag 2007 namelijk deel aan de 1e Management Support Golf Challenge op Golfbaan Harderwold.

Via een wervingscampagne in het maartnummer van Management Support Magazine(hét vakblad voor secretaressen) worden 200 lezers uitgenodigd om mee te doen aan de allereerste Management Support Golf Challenge. De Challenge wordt aangeboden door Golfbaan Harderwold en Management Support en bestaat uit een geheel verzorgde wedstrijddag en clinic voor secretaressen met of zonder golfvaardigheidsbewijs(GVB). Via een speciale aktiewebsite www.managementsupport.nl/golf kunnen secretaressen zich aanmelden.

Het initiatief is afkomstig van pr manager Barbara Peek van Golfbaan Harderwold. Toen zij in het begin van haar eigen carrière secretaresse was heeft een bos bloemen van haar manager haar nooit extra kunnen motiveren. Nu zij in de gelegenheid is om zelf initiatieven te ontplooien kan ze haar oude vakgenoten op eigentijdse manier verrassen.

De dag wordt begeleid door een van de beste Pro's van Nederland. John Woof, Head Pro bij de Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub, zal samen met 10 andere instructeurs het toernooi professioneel begeleiden. Er zullen veel secretaressen komen die nooit eerder gegolfd hebben en ook zij krijgen de kans om de basis van het golfspel door de gelouterde John Woof uitgelegd te krijgen.
John Woof is voormalig speler van de Europese tour en meerdere malen Nederlands kampioen golf geweest en is nog altijd coach van diverse Nederlandse pro's.

Golfbaan Harderwold bestaat sinds vorige zomer uit een volwaardige 18-holes baan die in het najaar van 2006 van de NGF de A-status heeft verkregen. Daarnaast beschikt Harderwold over een uitdagende 27-holes recreatiebaan. Door de combinatie van de wedstrijdbaan met een recreatiebaan is het mogelijk om tegelijkertijd voor zowel golfers als niet-golfers een toernooi te organiseren op een uniek golfcomplex in het hart van Nederland.

Management Support Magazine is het vakblad voor de professionele secretaresse en managementondersteuners. Het magazine verschijnt 10 x per jaar en kent een oplage van ruim 12.000. Dit jaar bestaat het vakblad precies 25 jaar.


www.harderwold.nl
www.managementsupport.nl/golf