Management Support Golf Challenge 2007


Golfbaan Harderwold verwent 250 secretaresses

ZEEWOLDE, 20070415 -- De eerste Landelijke Secretaresse Golfdag was direct bij inschrijving al een succes. Helaas was er geen plaats voor alle 750 geïnteresseerden. Uit de ruim 750 inschrijvingen zijn 250 deelnemers geselecteerd die op 19 april 2007, Nationale Secretaressedag, gaan strijden om de eerste editie van de Management Support Golf Challenge 2007.

De dag wordt begeleid door een van de beste Pro's van Nederland. John Woof, Head Pro bij de Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub, zal samen met 12 andere instructeurs het toernooi professioneel ondersteunen.

Om 11:00 uur worden alle 250 deelnemers verwacht in het clubhuis van Golfbaan Harderwold in Zeewolde. Rond de klok van 13:00 uur volgt een gezamenlijke golf warming up op het terrein van de drivingrange. Uiteraard onder bezielende leiding van headpro John Woof, die dagelijks les geeft aan Nederlands beste golfers, en alle instructeurs.

Vanaf 14:00 uur begint de officiële wedstrijd die is onderverdeeld in een GVB-wedstrijd en een HCP-wedstrijd op de 18 holes wedstrijdbaan van Harderwold. Er zal tevens een clinic worden gegeven op de 27-holes recreatiebaan.

Het idee werd door pr manager Barbara Peek van Golfbaan Harderwold ontwikkeld samen met het vakblad Management Support Magazine. `Normaal begint de Secretaressedag met een bloemetje en verder is het een dag als geen andere. Wij wilden er een actieve verwendag van maken. Gewoon een dagje buiten met vakgenoten ontspannen. Uit het enorme aantal aanmeldingen maken we op dat de behoefte er zeker was. We hopen ook dat deze eerste dag het begin is van een lange traditie.,' aldus Barbara Peek.

Golfbaan Harderwold bestaat sinds vorige zomer uit een volwaardige 18-holes baan die in het najaar van 2006 van de NGF de A-status heeft verkregen. Daarnaast beschikt Harderwold over een uitdagende 27-holes recreatiebaan. Door de combinatie van de wedstrijdbaan met een recreatiebaan is het mogelijk om tegelijkertijd voor zowel golfers als niet-golfers een toernooi te organiseren op een uniek golfcomplex in het hart van Nederland.

Management Support Magazine is hét vakblad voor de professionele secretaresse en managementondersteuners. Het magazine verschijnt 10 x per jaar en kent een oplage van ruim 12.000. Dit jaar bestaat het vakblad precies 25 jaar.

www.harderwold.nl
www.managementsupport.nl/golf





Ingezonden persbericht