Hoegaarden Wit nu ook op PerfectDraft


BREDA, 20070419 -- Vanaf medio april 2007 is Hoegaarden Wit ook verkrijgbaar in 6-liter fust voor het PerfectDraft thuistapsysteem. Nu kan de bierliefhebber ook thuis genieten van een verfrissend, versgetapt glas Hoegaarden Wit. De fusten zijn verkrijgbaar in supermarkt en slijterij.

Hoegaarden Wit
Hoegaarden Wit is het originele witbier. Het is een echt tarwebier, waaraan het zijn troebele uiterlijk ontleent. Hoegaarden dankt haar mistige, witgele uiterlijk aan het ongefilterde brouwproces. Het originele witbier is gearomatiseerd met koriander en gedroogde sinaasappelschillen die het bier een aangenaam fruitig en verfrissend karakter geven. Hoegaarden Wit heeft een alcoholpercentage van 4,9%.

Over Hoegaarden:
Met ruim 50% marktaandeel in de retail is Hoegaarden de onbetwiste marktleider in het Nederlandse witbiersegment. Al sinds 1445 wordt in België het echte, ongefilterde en van nature troebel witbier gebrouwen.

Over PerfectDraft:
PerfectDraft is een thuistapsysteem van hoge kwaliteit met de favoriete biermerken van de consument beschikbaar in lichte metalen vaatjes van 6 liter. Consumenten kunnen thuis eenvoudig genieten van een versgetapt biertje. Het systeem - gezamenlijk ontwikkeld door InBev en Philips - is voorzien van een display met temperatuur- en bierniveau indicator. Het Quick-cool system zorgt voor een lekker biertje op de perfecte temperatuur. Naast Hoegaarden Wit zijn onder andere ook vaatjes Dommelsch, Hertog Jan en Jupiler pilsener en Leffe blond voor de PerfectDraft verkrijgbaar, welke makkelijk via de voorkant van de PerfectDraft vervangen kunnen worden.





Ingezonden persbericht