Online marketingwinkel Linki.nl slaat aan door luisteren naar klanten


Slim adverteren, altijd raak

UDEN, 20070418 -- Linki.nl lanceert vandaag haar compleet vernieuwde online marketingwinkel. "Slim adverteren, altijd raak!", oftewel in dit geval: eenvoudig, effectief en betaalbaar adverteren, nog eenvoudiger in gebruik, een frisse uitstraling door helder kleurgebruik én natuurlijk meer mogelijkheden. Linki.nl heeft goed naar haar klanten geluisterd en aan de hand van het klikgedrag van de klant de online marketingwinkel naar zijn of haar behoeften ingericht. Linki zag haar omzet sinds juli 2006 met ruim 300% groeien.

Spectaculaire openingsactie
Natuurlijk gaat de lancering van de nieuwe site gepaard met een spectaculaire actie. Elke Internet ondernemer krijgt namelijk gratis banners bij een bannercampagne. Een maand lang zal Linki gaan `banneren' op honderden websites.

Enorme groei
De vernieuwde website betekent dat de drempel om in te stappen in de wereld van internet adverteren en promotie nog lager wordt gemaakt voor met name de startende webondernemer. Sinds de lancering van www.linki.nl Vanaf de start in juli 2006 hebben al meer dan 3500 ondernemers kennisgemaakt met `Slim adverteren'. Linki zag in die tijd haar omzet met ruim 300% groeien en verwacht een stijging van nog eens 200% te realiseren voor het einde van dit jaar.