Targetmedia B.V. neemt activiteiten Teleconcept B.V. over


LAREN, 20070419 -- Op 23 maart jl. hebben Targetmedia B.V. en Teleconcept N.V. overeenstemming bereikt over de overname van activiteiten van Teleconcept B.V. door Targetmedia B.V. TargetMedia heeft door deze overname een grote stap gezet ten aanzien van haar groeiambities op het gebied van IVR (09xx) & (Premium) SMS diensten.

De onderhandelingen tussen Teleconcept N.V. en TargetMedia B.V. zijn al in november 2006 gestart met als doel om, naast de Nederlandse activiteiten, ook de Spaanse activiteiten over te nemen. Na lange onderhandelingen heeft TargetMedia uiteindelijk besloten om alleen de Nederlandse activiteiten over te nemen. Dit heeft ertoe geleid dat TargetMedia de handelsnaam Teleconcept als ook de hieraan verbonden B.V. niet heeft overgenomen.

TargetMedia heeft door deze overname een grote stap gezet ten aanzien van haar groeiambities op het gebied van IVR (09xx) & (Premium) SMS diensten welke zij o.a. via www.TargetSms.nl en www.TargetPay.nl in de markt aanbiedt.

"Deze overname is onderdeel van onze ambitie om onze zeer sterke marktpositie binnen de online mobiele entertainment markt verder uit te bouwen naar Online Micropayment diensten en Online Premium SMS diensten. Door deze overname, in combinatie met de positieve marktontwikkelingen, zullen we dit jaar naar verwachting de voor ons magische omzetgrens van 10 miljoen euro gaan naderen. Dit in combinatie met een onafgebroken `winst trackrecord' biedt ons veel mogelijkheden om als Nederlandse organisatie ook buiten de Benelux grenzen een rol van betekenis te kunnen gaan spelen", aldus Paul van Rooij, CEO van TargetMedia.

Targetmedia B.V. zal als gevolg van deze groei per 27 april a.s. verhuizen naar de Houtweg 29, 1251 CS in Laren, en zal bereikbaar blijven onder de bekende telefoonnummers.

Voor meer informatie:
TargetMedia B.V.
Houweg 29
1251 CS Laren
The Netherlands
W: www.targetmedia.nl
T: 035-523 25 40
F: 035-523 25 41

Contactpersoon:
Paul van Rooij 06 - 53 17 76 72