GoedNieuwsKrant NU ONLINE


LELYSTAD, 20070419 -- GoedNieuwsKrant is een unieke niet religieuze of spirituele krant die het lezend publiek wekelijks voorziet van belangrijk en informatief goed en positief nieuws. Met lokaal, regionaal, landelijk en wereldwijde informatie ondergebracht in vele rubrieken. Een krant die de lezers grijpt met interessante, meeslepende, emotionele, ontroerende, spannende, berichten en foto's. Die `slecht nieuws' niet uit de weg gaat, maar een lichtpunt probeert te zien in het geheel. De krant zal voorlopig alleen online te lezen zijn. De uitgever van de krant is in onderhandeling met investeerders om de krant ook op papier te drukken en deze gratis te verspreiden.

Special
De eerste maanden gaat de GoedNieuwsKrant online aandacht besteden aan moeder aarde. Moeder aarde is moe van ons. We putten haar uit. Om onze 'moeder' niet ziek te laten worden moeten we haar de tijd geven uit te rusten,want een oververmoeide en zieke 'moeder' wil toch niemand. De GoedNieuwsKrant gaat de komende maanden aandacht besteden aan moeder aarde en alles wat er op leeft.
Met nieuws, wetenswaardigheden, onderzoeken, en veel tips.
GoedNieuwsKrant bedenkt Klaartje Klimaat

Klaartje Klimaat
GoedNieuwsKrant medewerker bedenkt Klaartje Klimaat. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem, maar ieder van ons kan het verschil uitmaken. Zelfs kleine veranderingen in ons dagelijks gedrag kunnen het broeikasteffect verminderen, zonder dat onze levenskwaliteit achteruit gaat. We kunnen er zelfs geld mee besparen. Klaartje Klimaat is bedacht om lezers de komende maanden wegwijs te maken in de wereld van duurzame energie. Klaartje geeft tips en advies om spaarzaam met onze energie om te gaan. Bron: GoedNieuwsKrant





GoedNieuwsKrant