Immo International dit jaar in Ahoy

Expo business partners

Dé beurs voor tweede woningen in het buitenland vindt van 20 tot en met 22 april 2007 plaats in evenementencomplex Ahoy Rotterdam. Immo International, vermaard vanwege zijn hoge kwaliteitsniveau, biedt ruimte aan meer dan 150 makelaars, bemiddelaars en projectontwikkelaars met vastgoed uit 35 landen en eilanden. U treft hier interessante nieuwbouwprojecten, gezellig boerderijtjes of luxe kastelen aan.

Meer dan vijftigduizend stuks vastgoed zullen worden aangeboden via de verschillende stands. Buiten aanbieders hiervan zijn eveneens financiële dienstverleners, fiscalisten, juristen, verhuisbedrijven en uitgevers van gespecialiseerde boeken en tijdschriften ruimschoots vertegenwoordigd.

Spanje is nog altijd de topper, ondanks de stijgende prijzen. Frankrijk en Turkije delen de tweede plaats, de Antillen verheugen zich in een steeds grotere belangstelling. Maar ook landen als Bulgarije, Tsjechië en Italië zijn goed vertegenwoordigd.

De beurs is een 'must' voor een ieder die zich wil oriënteren voor de aankoop van een huis in het buitenland. Zowel degene die een woning zoekt als tweede huis als degene die zich permanent wil vestigen in het buitenland kan zich uitgebreid (gratis) laten informeren.

Entree
Kaartverkoop aan de kassa 8 euro p.p. of gratis door registratie via www.immo-international.nl

Informatie via www.immo-international.nl of per telefoon +31 (0)40 242 24 17


---

Informatie t.b.v. redactie: (