Gemeente Soest

10 jaar Zomerschoon

Datum: 12/02/2007

Redenen genoeg om mee te doen!

Zomerschoon 10 jaar!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april is het Zomerschoon. Een speciale Zomerschoon dit jaar, want de actie wordt dit jaar voor het 10e jaar in de gemeente Soest gehouden. Alle zaterdagdeelnemers worden dit jaar dan ook uitgenodigd voor een feestelijke brunch!

Voor wie het nog niet weet: Zomerschoon is een soort moederdag voor de buurt, het is een feestelijk getinte dag om uw straat, uw wijk, uw dorp even lekker in het zonnetje te zetten. Het is een dag waarop bewoners de handen uit de mouwen steken om met elkaar 'iets' in en voor de buurt te doen. Iets waardoor de buurt schoner, gezellig, mooier en/of prettiger wordt.

Handen uit de mouwen!

Zomerschoon = samen werken aan een fijne buurt om in te wonen, te spelen, te werken. Door iets schoon te maken, iets op te knappen, iets aan te leggen of iets leuks te organiseren. Elk goed idee voor een activiteit kan op de enthousiaste medewerking van de gemeente rekenen.

Leuk!

Iedereen kan meedoen aan Zomerschoon. U kunt u in uw eentje inschrijven óf samen met uw buren, kinderen, schoonouders, sportclub, stapmaatjes, vereniging, vriendinnen, collega's en wat dies meer zij

Mee doen?

Heeft u een zomerschoonidee voor bij u in de straat? Bel dan (035) 609 38 18 of mail naar zomerschoon@soest.nl

© 2004-2007 Gemeente Soest - Disclaimer