Gemeente Utrecht

Persbericht

Utrecht, 27 maart '07

Winnaars T-shirt actie Olympisch weekend

Olympisch Weekend
Tijdens het Olympisch Weekend probeert de gemeente Utrecht zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Dit evenement wordt dit jaar alweer voor de vierde keer georganiseerd. Op tal van plaatsen, bij verenigingen en buurthuizen zijn er gratis toegankelijke sportactiviteiten.

Actie
Vorig jaar is tijdens het weekend een T-shirt actie uitgeschreven onder de deelnemers. Elke deelnemer werd gevraagd een ontwerp in te leveren. De winnaar zou zijn/haar eigen ontworpen T-shirt op een bijzondere wijze ontvangen. Drie winnaars zijn uit de bus gekomen. De gelukkigen zijn uitgenodigd om 8 april een wedstrijd van FC Utrecht bij te wonen. Tijdens de rust krijgen zij op de middenstip hun eigen T-shirt uitgereikt!

Olympisch Weekend 2007
Dit jaar zal in het weekend van 20 tot en met 22 april het Olympisch Weekend 2007 plaatsvinden. Er zijn op dit moment al 60 verenigingen en negen wijken die zich opgegeven hebben. Dit betekent dat er rond de 80 sport- en beweegactiviteiten in de stad zullen zijn.

De aftrap van dit weekend is op 20 april met 'Mission Olympic The City' op de Richard Krajicek Playground aan de Marco Pololaan. Hier gaan jongeren van verschillende scholen kennis maken met diverse sporten. Trainers van sportverenigingen uit Utrecht verzorgen met deskundigheid workshops. De toegang is gratis.

Noot voor de media:
Mocht u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Communicatiebureau gemeente, Irma de Vos, telefoon (030) 286 2843

Gemeente Utrecht
Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling
Afdeling Sport
Postadres : Postbus 2158 3500 GD Utrecht
Telefoon : 030 - 286 2843 Fax: 030 - 286 28 28
www.utrecht.nl/sport

---- --