Sfeervol Immo International

13.04.2007 / 15:23 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Expo business partners

Expo business partners

Immo international opent van 20 t/m 22 april in Ahoy Rotterdam, voor de 22ste keer haar deuren. In een sfeervolle ambiance kunnen potentiële huizen kopers zich oriënteren op het kopen van een huis in het buitenland. Er zijn veel redenen om Nederland te verlaten. Op zoek naar de zon of op de vlucht voor de hectiek van de westerse wereld gaan Nederlanders op zoek naar een huis in het buitenland. Een optrekje in een rustige en zonnige omgeving is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. Maar daar komt wel wat bij kijken.
Bij Immo International kan in een gezellige ambiance met marktpleinen en terrasjes informatie vergaard worden. Makelaars uit vele landen presenteren hun aanbod van huizen, villa's, boerderijtjes appartementen, chalets en kastelen uit alle uithoeken van de wereld. Ook kunt u op een informele manier geïnformeerd worden door specialisten als fiscalisten, juristen, verhuisbedrijven en financiële dienstverleners. Zij kunnen u op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. Zo is Bulgarije een prachtig land in opkomst. Met een schitterende kusstrook en lage prijzen kan dit een verrassende locatie zijn voor uw droomhuis.
Op vrijdag, zaterdag en zondag is er voor de bezoekers een lezing- en workshopprogramma. Het programma is onder auspiciën van belangenorganisatie Mondi.

Laat u van 20 t/m 22 april goed informeren bij Immo International.

Locatie: Ahoy Rotterdam, Ahoy'-weg 10, 3084 BA Rotterdam.

Vrijdag 20 april van 12 tot 17 uur
Zaterdag 21 april van 12 tot 17 uur
Zondag 22 april van 10 tot 17 uur

Gratis entree door registratie via www.immo-international.nl

Meer informatie via www.immo-international.nl of per telefoon +31 (0)40 242 24 17


---

Informatie t.b.v. redactie: (