Gemeente Roermond

P.C.

P.C. is de titel van de expositie, die BC Schöndeln inricht in het kader van Atelier Cuypers. Op vrijdag 20 april a.s. om 17.00 uur opent Jos Stalmeijer, beleidsmedewerker cultuur Provincie Limburg, de expositie P.C. in het Stedelijk Museum Roermond. Leerlingen van BC Schöndeln verzorgen optredens in de vorm van poëzie, dans en muziek. P.C.

Wat is P.C.? De initialen van Pierre Cuypers? Dat kan. Of toch de afkorting van personal computer? Ook dat is mogelijk. Misschien het Franse woord voor bouwvergunning, permis de construire, of het Engelse politically correct ? Is het een zelfverzonnen afkorting, of zelfs een niet bestaand woord?
Alles is mogelijk: als dit veelzijdige thema maar in verband wordt gebracht met de vaste collectie en/of de tijdelijke tentoonstellingen van het Stedelijk Museum Roermond. Een gemêleerde groep leerlingen van BC Schöndeln liet zich inspireren en laat nu haar kunsten zien. De expositie is te bezichtigen van 20 april t/m 6 mei 2007.

Atelier Cuypers
Atelier Cuypers is een initiatief van het Stedelijk Museum Roermond om de samenwerking tussen het voortgezet onderwijs en het museum te bevorderen. Leerlingen laten zich inspireren door het Stedelijk Museum Roermond en laten hun werk in een expositie zien.

P.C.
BC Schöndeln exposeert in het kader van Atelier Cuypers 20 april t/m 6 mei 2007
Stedelijk Museum Roermond Andersonweg 4
T 0475 - 333496
E museum@roermond.nl
W www.museum.roermond.nl Geopend: dinsdag t/m vrijdag 11 - 17 uur; zaterdag en zondag 14 - 17 uur
Publicatiedatum: 13.04.2007 Bijgewerkt: 13.04.2007