Gemeente Dordrecht


Geachte redactie,

18 april heeft u een uitnodiging mogen ontvangen van de afdeling Communicatie. In tegenstelling tot de berichtgeving is Arriva de exploitant van de Merwede-Lingelijn en niet Connexxion. Ons excuses hiervoor

Geachte redactie,

Op vrijdag 20 april a.s. wordt een start gemaakt met de uitvoering van het vorig jaar ondertekende Lokaal Veiligheids Arrangement voor de Dordtse stationsgebieden. Om die reden is de briefing voor de reguliere actiedag in het kader van veiligheid in en om de trein op de Merwede-Linge lijn dit keer in Dordrecht. Deze actiedag is een initiatief van de partners in veiligheid (o.a. politie, KLPD, Halt Zuid-Holland Zuid, NS, ARRIVA(!!) en de gemeente Dordrecht).

Als vertegenwoordiger van de lokale en/of regionale pers bent u van harte uitgenodigd om bij de briefing voor de deelnemers aan de actiedag aanwezig te zijn. U kunt verslag doen van de briefing en van de daarop volgende actiedag.

De briefing begint op vrijdag 20 april om 09.00 uur en duurt tot circa 09.45 uur. Plaats van handeling is de personeelsruimte 'Davos' op de bovenverdieping van het Centraal Station, perron 1, deur naast de Brasserie.

Contactpersoon