Politie Twente

Nagekomen persbericht Politie Twente

Oorzaak letsel fietser opgelost

Oldenzaal

De politie deed op 18 april een getuigenoproep nadat een 15-jarige Oldenzaalse jongen met letsel en zonder zijn fiets thuis was gekomen, op dinsdag 17 april. De jongen kon zich de oorzaak van zijn letsel niet herinneren. Een lokale rijwielhandelaar meldde zich op 19 april en kon duidelijkheid verschaffen. De jongen was die dinsdag met zijn fiets bij hem aan de zaak gekomen. De 15-jarige vertelde toen dat hij kort daarvoor van zijn fiets was gevallen, maar kon zich het fijne ervan niet herinneren. Zijn fiets was daarbij beschadigd en hij liet daarom zijn fiets ter reparatie bij de rijwielzaak achter.

Noot van de redactie: zie voor het eerder verschenen persbericht onderstaand cursief weergegeven bericht:

Politie zoekt getuigen

Oldenzaal

Op dinsdag 17 april kwam omstreeks 16.05 uur een 15-jarige jongen bij zijn ouderlijke woning aangelopen. De jongen had verwondingen aan zijn hoofd. Hij had zijn fiets niet bij zich en was erg verward. De jongen kon zich niet herinneren wat er gebeurd was en wist dus ook niet de oorzaak van zijn verwondingen. De ambulance bracht de 15-jarige voor onderzoek naar het ziekenhuis en daar is hij ter observatie opgenomen. De politie is op zoek naar mensen die de jongen hebben zien lopen en meer kunnen vertellen wat er mogelijk gebeurd kan zijn.

De 15-jarige was onderweg van het ROC aan de Potskampstraat naar zijn ouderlijke woning aan de Morslaan. Hij heeft deze route lopend afgelegd via de Thijgaardenstraat en de Thijlaan. De jongen heeft een normaal postuur, ongeveer 1.70 meter lang, en heeft kort blond haar. Hij droeg een donkerblauwe broek met daarop een rood shirt en een zwart jack en donkerkleurige gymschoenen.

Ook is de politie nog op zoek naar de fiets van de jongen. Hij had een nieuw model grijze herenfiets van het merk Batavus. Mensen die iets meer kunnen vertellen over de toedracht van het voorval of de fiets van de jongen hebben gezien, kunnen bellen met de politie Twente in Oldenzaal, 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. (07-049874)

Monique Oude Wolbers: 053-4555588


---- --