Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Cindy Reijnders
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( vrijdag 20 april 2007

Maastricht: Man gewond bij steekpartij

Donderdagavond heeft er rond 19:15 uur een steekpartij plaatsgevonden in de Mussenhaag in Maastricht. Hierbij raakte een 38-jarige man uit Maastricht zwaar gewond en werden twee verdachten aangehouden.

De verdachten zijn een 31-jarige vrouw uit Maastricht en een 40-jarige man uit Maastricht. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Dit kan telefonisch op 0900-8844 (lokaal tarief).

Maastricht: Man op de vlucht voor openstaande boete

Donderdagochtend is een 27-jarige man op de vlucht geslagen voor de (parket)politie, nadat zij bij hem een openstaande geldboete kwamen vorderen.

Toen de man hoorde dat hij werd aangehouden voor dit openstaande geldbedrag, sloot hij alle ramen en deuren. De politie probeerde vervolgens via de voordeur binnen te komen, waarop de verdachte de politie probeerde te ontvluchten door uit het raam te springen. Na een korte achtervolging kon de verdachte aangehouden worden.

Maastricht: Auto's in brand bij garagebedrijf

Vrijdagnacht is er rond 01:30 uur een brand geweest bij een garagebedrijf aan de Via Regia in Maastricht. Acht wagens van het bedrijf hadden schade door de brand.

De politie gaat vooralsnog uit van brandstichting, aangezien getuigen mensen hebben zien wegrennen uit de richting van de brandende auto's. Er werd tevens een jerrycan aangetroffen in de directe nabijheid van de garage. De politie is bezig met een onderzoek en vraagt getuigen van dit voorval zich te melden. (tel. 0900- 8844, lokaal tarief).

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --