Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Hengelo (Gld) - Tros Vermist besteedt aandacht aan        |
|     |vermiste Jan Heppenhuis                                   |
Het programma Tros Vermist besteedt vanavond (20/11) aandacht aan de vermiste Jan Heppenhuis uit het Gelderse Hengelo. Diverse zoektochten hebben tot nu toe niets opgeleverd.

Sinds 11 december wordt de 47-jarige Jan Heppenhuis uit het Gelderse Herngelo vermist. De familie heeft die avond alarm geslagen toen hij niet op zijn werk was aangekomen. Korte tijd later werd zijn auto in het buurtschap Stegeren bij Ommen (Ov) aangetroffen.

De zoektochten hebben zich naar het uitgestrekte bosgebied rond Ommen verplaatst. Er zijn meerdere vluchten door een heli van het KLPD uitgevoerd en ook de plaatse politie en boswachters hebben gezocht naar de vermiste man. Belangrijke partner bij de zoektochten waren honden en hun begeleiders van de Reddingshondengroep Westervoort. Zij hebben meerdere keren in de bossen rond Stegeren gezocht.

Een peloton van de ME van de politie IJsselland en Noord-Oost-Gelderland heeft onlangs ook nog in het bosgebied gezocht.

Vanavond worden een medewerker van de politie Bronckhorst en iemand van de Reddingshondengroep Westervoort in de uitzending geïnterviewd over een melding dat kinderen mogelijk de vermiste man hebben zien liggen in het bos. Toen de plaatselijke politie een onderzoek instelde werd er niemand aangetroffen.

De politie hoopt voor de familie dat er duidelijkheid komt over de vermissing.

Einde bericht

Anton de Ronde voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl telefoon 055 - 5486052

---- --