Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen, 20-04-2007

Cv-ketels uit leegstaande woningen verdwenen
HOOGEVEEN In de nacht van donderdag op vrijdag zijn uit 14 nog niet opgeleverde nieuwbouwwoningen aan de Koningspage de cv-ketels verdwenen. Ook werd elektrisch gereedschap, zoals schroef- en boormachines en haakse slijpers, van de aannemer weggenomen. Het aannemersbedrijf uit Klijndijk en de Woningstichting uit Ruinen hebben aangifte gedaan. De totale schade is nog niet bekend. Door het verbreken van de sloten werd er ook nogal wat braakschade aangericht. (07-132836)

Vrouw loopt opnieuw tegen de lamp
EMMEN Vrijdagmorgen werd in een supermarkt aan de Weerdingerstraat een 41-jarige vrouw uit Emmen aangehouden. Onder de kinderwagen had zij boodschappen verstopt die zij niet afrekende bij de kassa. In januari jl. is zij op een soortgelijk vergrijp betrapt. Zij kreeg nu een transactie aangeboden van 240. Bovendien kreeg zij van de supermarkt een toegangsverbod voor de duur van een jaar. (07-132846)

Politie treft hennepkwekerij aan
EMMEN Agenten hebben donderdag in een bedrijfsloods aan de Nautilusstraat een hennepkwekerij aangetroffen. De toppen waren recent uit de planten verwijderd. Er werden 1300 planten aangetroffen die samen met alle apparatuur werden verwijderd en vernietigd. Er wordt nog een onderzoek ingesteld naar de huurder van de loods. Vermoedelijk is de stroom op illegale wijze verkregen. (07-132603)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, bel dan met Bert Peters, telefoon 0592 451280.