Ingezonden persbericht


Beleef de ProLeiT experience op de VICTAM 2007

Procesautomatiseringstechnologie specifiek voor de diervoederindustrie en graanverwerking

Kerncompetenties

Geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de voederindustrie; dat is één van de kerncompetenties van ProLeiT met haar Nederlandse vestiging in Enschede. Als totaalleverancier van procesbesturing, batchsystemen en MES-oplossingen, dekt ProLeiT zowel de horizontale - van grondstofontvangst tot uitlevering van gereed product - als ook de verticale integratie - van sensor tot ERP-systeem - af.

Beursdemonstratie, systeem uit de praktijk
ProLeiT demonstreert met een in bedrijf genomen applicatie een automatiseringsoplossing voor de mengvoederindustrie gebaseerd op Plant Batch iT als receptuur besturingssysteem. Alle procesdelen worden met Plant Batch iT afgedekt: van grondstofontvangst, opslagsysteem, doseren, mengen en verwerken van voedermiddel tot het verpakken en het verladen. Geïntegreerd Material Management
Het material management omvat de grondstof aanname, het magazijnbeheer van de grondstoffen, halffabricaten en hulpstoffen, de declaratie van gereed product, de bestelling en de verzending.

Niet alleen procesautomatisering
De ProLeiT expositie op de Victam 2007 wordt afgerond met data-acquisitieapplicaties voor packaging management systemen, als ook een demonstratiesysteem over productiviteitsbewaking door middel van kentallen (OEE) en energiemanagementsystemen met geïntegreerde peak shaving module.

ProLeiT BV, Hal 7 Stand C048

Meer informatie over ProLeiT is te verkrijgen via www.proleit.nl.