Multiweld uitgeroepen tot Lincoln Electric Distributor van het Jaar


BARENDRECHT, 20070420 -- Dinsdag 17 april is de dealerbijeenkomst gehouden voor de Noord Europese partners van Lincoln Electric. Tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst, die in het teken stond van het 80-jarig jubileum van Lincoln Smitweld, werden de dealers toegesproken door CEO John M. Stropki. Stropki, speciaal overgekomen uit Amerika, liet weten dat Lincoln Electric wereldwijd verder zal groeien, mede dankzij de huidige economie en inzet van haar partners.

Tijdens de dealerbijeenkomst heeft Lincoln Electric een aantal partners onderscheiden voor hun belangrijke bijdrage aan het resultaat van de organisatie in 2006.

De grote winnaar was Multiweld, die de Award van Lincoln Electric Star Distributor van het Jaar 2006 ontving uit handen van Fred Grifhorst, commercieel directeur Noord Europa. Met de jaarlijkse uitreiking van deze Award onderstreept Lincoln Electric het belang van een goede relatie met het partnerkanaal.

Ben Engelen, algemeen directeur Multiweld, kreeg de Award overhandigd omdat het bedrijf zich heeft onderscheiden op het gebied van omzetbijdrage en ondernemerschap. In 2005 schreef Multiweld deze prijs eveneens op haar naam. Nu Multiweld heeft laten zien instaat te zijn deze kwaliteit en groei te continueren, mag de organisatie zich het komende jaar wederom Lincoln Electric Star Distributor van het Jaar noemen.

"De onderscheiding is een bekroning op het werk van de afgelopen jaren. Door de inzet en toewijding van onze mensen zijn wij er wederom in geslaagd deze Award te winnen.", aldus Jeroen Engelen, commercieel directeur Multiweld.

Onderschrift foto
Ben Engelen - algemeen directeur (links) & Jeroen Engelen - commercieel directeur (rechts) met de Lincoln Electric Star Distributor Award.

Over Multiweld BV
Multiweld is in 1984 opgericht en als (las)technische groothandel uitgegroeid tot één van de markleiders binnen Nederland. Met een breed en diep assortiment van ruim 22.000 (las)technische producten is Multiweld in staat om voor ieder proces de juiste benodigdheden te leveren.

Kennis van zaken, een goede service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van de filosofie! Mede door deze aanpak is Multiweld uitgegroeid tot één van de vooraanstaande toeleveranciers binnen Nederland. Vanuit het hoofdkantoor en centrale magazijn in Barendrecht worden relaties binnen de Benelux bediend door ruim 30 medewerkers.

www.multiweld.com
Email info@multiweld.com





Multiweld BV