Hotelinrichter Interior Consult ontwerpt live met interactieve stand


NIEUW-VENNEP, 20070420 -- Hotelinrichter Interior Consult ontwerpt live met interactieve stand. De unieke krijtbord stand is voor het eerst in gebruik tijdens Barshow in de Amsterdamse Convention Factory.

`De hele stand van drie bij een meter, is van krijt zodat de designers van Interior Consult meteen kunnen ontwerpen, ongeacht de locatie waar ze zich bevinden,' aldus Edzo Bosma. 'We kunnen direct een schets produceren op vragen van de bezoeker; heel interactief dus.'

Interior Consult, Qbic Hotels en PRM (Project Research & Management) deelden onlangs een stand tijdens Barshow op 3 en 4 april 2007 in de Amsterdamse Convention Factory, waar tevens de multifunctionele en interactieve krijtbord stand is geĂŻntroduceerd.

Over Interior Consult

Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar een specialist in "turn-key" projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentie centra en de leisure markt vanaf de ontwikkelingsfase, het "conceptual design" tot en met de installatie, styling en oplevering. In haar portfolio rekent ze onder andere Bilderberg, Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, Carlton, Regardz, Shell, Landal GreenParks, Autogrill, Zwitserleven en NH Hoteles.

Voor meer informatie: www.interior-consult.com





Ingezonden persbericht