Duo expositie Carla van den Berg en Hans Bode in Bad Nieuweschans


Kunst aan de rand van Nederland

NIEUWESCHANS, 20070420 -- T/m 12 aug exposeren Hans Bode (sculpturen) en Carla van den Berg (acrylverfschilderijen) gezamenlijk hun werk in Galerie Ka in Nieuweschans.

Hans Bode exposeert verschillende van zijn tempeltjes en reisdozen. Na een gebonden bestaan als binnenhuisarchitect / ontwerper is Hans Bode zich gaan oriënteren op de meer vrije uitingen van kunst. Met als inspiratiebronnen de architectuur en diverse religies creëert hij bijzondere sculpturen.

Diverse bouwstijlen worden moeiteloos gecombineerd en ook de weg van klassiek tot kitsch wordt bewandeld. De bekleding (de huid) van de werkstukken zorgt ervoor dat de diverse onderdelen tot een geheel worden. De speciale inkleuring en een bepaalde techniek geven de objecten een oude en geheel eigen 'Hans Bode' uitstraling.

Carla van den Berg exposeert haar nieuwe werk op doek, figuratief abstraherend, heldere kleuren en voornamelijk opgebracht met paletmes. Ook is het atelier te bezichtigen waarin haar oudere werk, acryl op eigen handgeperst papier, wordt tentoongesteld.

Galerie Ka, Voorstraat 47 in Bad Nieuweschans, is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.30 uur en na afspraak (0597 52 22 99). Op www.galerie-ka.nl en www.kunstaanderandvannederland.nl vindt u altijd actuele informatie.





Ingezonden persbericht