Rectificatie: Gewijzigde aanvangstijd op zondag

Ingezonden persbericht

Stichting balletschool Noord Groningen

Jeugdtheaterschool Stichting Wonderboom

PERSBERICHT

Ruim 80 Noord-Groninger jongeren spelen, dansen en musiceren in 'De Toekomst'

Op 20, 21 en 22 april spelen jongeren tussen de 8 en 18 jaar, de voorstelling 'de Toekomst' in de Op Roakeldaishal in Warffum. De ruim 80 toneelspelers, dansers en muzikanten brengen op spectaculaire wijze het oude verhaal van Orpheus en zijn geliefde Eurdice weer tot leven. 'De Toekomst' gaat over een strijd tussen de oude Griekse goden en de hedendaagse mens. Het is een voorstelling vol spanning, humor en afwisseling.

'De Toekomst' is ontstaan uit een creatieve samenwerking van drie Noord Groningse culturele organisaties; Jeugdtheaterschool Wonderboom, Stichting Balletschool Noord Groningen en muziekschool Noordakkoord. Deze drie culturele organisaties vormen samen een regionaal creatief netwerk, dat financieel is ondersteund door de Provincie Groningen. Met een forse subsidie van de Provincie, aangevuld met bijdragen van diverse fondsen en sponsoren is het mogelijk geweest de grote voorstelling 'De Toekomst' te maken en het publiek te laten zien wat er in Noord Groningen allemaal gebeurd op het gebied van jongeren en cultuur. Aan de totstandkoming van de voorstelling is het afgelopen jaar door vele professionals en vrijwilligers van Wonderboom, Noordakkoord en de Balletschool gewerkt.

Het resultaat mag er zijn. Op een prachtig podium laten de deelnemers op verschillend hoogteniveau hun toneelspel, discodansen en klassieke dansen aan het publiek zien. Aan weerszijden van het podium nemen de musici plaats van de popband en het orkest.
Laat u verrassen en kom op vrijdag 20, zaterdag 21 april om 20.00 uur of op zondagmiddag om 14.30 uur naar de voorstelling 'De Toekomst' in de Op Roakeldaishal in Warffum. Kaarten kunt u reserveren via www.detoekomst.noordgroningen.nl en via telefoonnr.0595-444374 (kosten E 7,00). Aan de kassa van de Op Roakeldaishal zijn op de voorstellingsdagen eveneens kaarten verkrijgbaar voor de prijs van E 8,50.

---------------------------------------------

Voor informatie over dit persbericht; Coba Overmars; tel. 0595-435131

---- --