Ingezonden persbericht


SAP certificering voor NEC Philips Unified Solutions Optimale integratie tussen telefoon en SAP software

Hilversum, 20 april 2007 - NEC Philips Unified Solutions is vanaf heden officieel SAP gecertificeerd. Afgelopen maandag ontving NEC Philips het certificaat voor zijn CC250 Connector for SAP, ofwel de integratie tussen het SAP Interaction Center, gebaseerd op de webclient omgeving, en de telefonie/contact center omgeving van NEC Philips. Deze configuratie voldoet, conform de specificatie voor integratie van de contact center oplossing van NEC Philips, aan SAP NetWeaver.

De CC250 Connector for SAP is beschikbaar voor klanten die reeds over SAP CRM én de NEC Philips CC250 contact center applicatie beschikken. Deze oplossing biedt medewerkers one window informatie met caller gegevens, historie, orders, prijsinformatie, voorraad etc. Het werken met deze toepassing vereenvoudigd de werkzaamheden aanzienlijk. Er kan sneller en proactiever worden gewerkt, wat een hoger service level oplevert.

Bruno Tunderman, business development en account manager bij NEC Philips is zeer enthousiast over de certificering. "Het is de eerste stap van een uitgebreide Unified Communications marketing strategie. Unified Communications is een concept rondom mensen en communicatie. Het draait om de bereikbaarheid, beschikbaarheid én competenties van medewerkers, ofwel het vinden van iemand met de juiste kennis en vaardigheden en het bepalen van de wijze waarop met die persoon het beste kan worden gecommuniceerd."

Het Unified Communications concept van NEC Philips stelt organisaties in staat de (tele)communicatieprocessen als integraal onderdeel te managen binnen de technische architectuur van SOA (Service Oriented Architecture) en Business Process Management. Het resultaat is een efficiëntere en effectievere organisatie die snel op de behoeften van de klant kan inspringen en daarmee een veel hogere klanttevredenheid kan realiseren.

Tijdens de VNSG dagen die dit jaar plaatsvinden op 19 en 20 april (www.vnsg.nl/gebruikersdagen) wordt deze oplossing gepresenteerd in samenwerking met LogicaCMG met wie een samenwerkingsovereenkomst is gesloten voor de implementatie en uitrol van CC250 Connector for SAP.

Over NEC Philips
NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is de leverancier van innovatieve bedrijfscommunicatieoplossingen die de verschillende technologieën binnen alle typen organisaties, van welke omvang dan ook, samenvoegt tot één effectieve contactoplossing. Om dit te realiseren gebruikt NEC Philips naast eigen producten ook oplossingen van derden. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie www.nec-philips.com ###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marlous Westra
Text 100 Public Relations
Tel. +31 (0)20 530 43 43
E-mail: marlous.westra@text100.nl

Of:

Bruno Tunderman
NEC Philips Unified Solutions
Tel: +31 35 689 14 09
Email: bruno.tunderman@nec-philips.com