Ingezonden persbericht



20 april 2007

Persbericht

Comedy and Dinner groot succes in Amersfoort
Het nog redelijk nieuwe concept in Amersfoort van Comedy and Dinner welke twee maandelijks plaatsvindt in Zandfoort aan de Eem is een daverende succesformule gebleken. De unieke avond combineert drie stand-up comedy shows met een heerlijk 3 gangen diner. De combinatie van gieren en smullen blijkt te werken in Amersfoort en omstreken want tot nu toe waren alle editie al ruim voor aanvang uitverkocht.

Tot nu toe was de organisatie ertoe in staat comedians binnen te halen die tot de top van Nederlandse stand up artiesten behoren. Zo wisten ze onder andere grootheden als Jeffrey Spalburg, Johan van Gullik en Bob Maclaren binnen te slepen. Maar ook nieuwe talenten weten het Amersfoort's comedy podium te vinden. Na de eerste succesvolle edities van Comedy and Dinner is er nu een website online waar je alle informatie kunt vinden. Ook staan op de website foto's en korte filmpjes. een agenda met de aankomende edities en kan je er gemakkelijk reserveren. Voor de aankomende editie van 26 mei kan je dus nu al als eerste via de website je plek veilig stellen.

Ook vindt je op de site informatie over het boeken comedy voor bedrijven. Een unieke manier om van elk bedrijfsevenement een unieke gebeurtenis te maken. Deze bedrijfsevenementen zijn daarbij ook nog te combineren met bijvoorbeeld een rap, breakdancing of graffiti workshop. Kortom een compleet nieuw Amersfoort's initiatief, neem dus snel een kijkje op www.comedyanddinner.nl Voor deze en andere evenementen, nieuws, foto's en andere leuke nieuwtjes kunt u ook nog steeds terecht op de website www.finallyagenda.nl

Einde Persbericht

Mocht u een registratie van de avond willen maken voor uw media of meer informatie willen aangaande de informatie in dit persbericht, neem dan gerust contact op.

Afzender

Finally Entertainment

Daniël van de Haterd
e-mail: info@finallyentertainment.nl
Telefoon: 06 4230 7397
www.finallyentertainment.nl
www.finallyagenda.nl
www.comedyanddinner.nl


---- --