Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Effectiviteit schiet omhoog met VideoConsult.nl: rendement adviesgesprekken neemt toe met meer dan 200 procent

Breda, 20 april --- Mobiele technologieprovider ClubMessage geeft tijdens TCD2007 een presentatie over haar nieuwe applicatie VideoConsult.nl. Met deze online adviestool kunnen zakelijke dienstverleners via een beeldscherm persoonlijk advies geven aan hun klanten.

Consumenten willen steeds meer persoonlijk advies aan huis, zonder de adviseurs "op de koffie" te hebben. Uit onderzoek van een grote financiële dienstverlener blijkt dat bijna 50 procent van de geïnteresseerden direct online contact wil met de adviseur. VideoConsult.nl speelt in op deze behoefte: gebruikers kunnen op afstand online contact zoeken met bijvoorbeeld hypotheekverstrekkers, zorgverleners, reisbureaus of webwinkeliers, zonder hiervoor speciale software te installeren. Het voordeel boven een gewone telefonische afspraak is het oogcontact via het beeldscherm en de mogelijkheid om direct specifieke informatie te ontvangen zoals aantekeningen en presentaties.

Ook dient VideoConsult.nl het gemak van de adviseurs zelf: zij hoeven hierdoor minder vaak de weg op en kunnen in plaats van 3, gemiddeld 10 gesprekken per dag afhandelen. Een ander voordeel is dat er nieuwe doelgroepen bijkomen, zoals expats of andere mensen die vanuit het buitenland een huis zoeken in Nederland. "Wij zien voor deze dienst groot potentieel. Het is een toegevoegde waarde voor de adviesbranche", aldus Jeroen van Glabbeek, directeur en oprichter van ClubMessage.

TCD2007 vindt op 24, 25 en 26 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en biedt een combinatie van beurzen, congressen en een gala-avond. De achtste editie van het evenement over klantcontact en relatiemanagement heeft als thema 'klanten vinden, klanten binden'. Woensdag 25 april om 14.15 uur zal Jeroen van Glabbeek een praktische workshop geven over de zakelijke toepassing van VideoConsult.nl voor online bedrijven. Van Glabbeek zal tijdens deze workshop van een uur ingaan op facetten als mogelijkheden, flexibiliteit, gebruikersgemak en effectiviteit van de dienst.

Over ClubMessage BV

Mobiele technologieprovider ClubMessage BV is gevestigd in Breda en bestaat uit de werkmaatschappijen ClubMessage Benelux, CM Technology en CM Telecom. Alle onderdelen zijn gericht op het succesvoller maken van bedrijven middels webgebaseerde diensten, innovatieve software en consultancy op het gebied van moderne media, zoals sms, mms en interactieve video. ClubMessage heeft een track record van 7 jaar op het gebied van kwalitatief hoogwaardige sms-diensten, gebaseerd op een eigen ontwikkeld sms-netwerk.

ClubMessage behoort tot de Deloitte Technology Fast 50, een ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Meer informatie is te vinden op: www.clubmessage.nl



Ingezonden persbericht