C/TAC

P E R S B E R I C H T

s-Hertogenbosch, 20 april 2007

Ctac s mYuice neemt SAP Business One activiteiten van Qrcus Holding B.V. over

SAP-dienstverlener mYuice B.V., leverancier van SAP software voor de MKB-markt, heeft het SAP Business One bedrijf ERP² B.V. van de Limburgse IT aanbieder Qrcus Holding B.V. overgenomen. Door de overname worden ruim 20 klanten aan het bestand van mYuice toegevoegd. Het kantoor van ERP² in Sittard wordt gehandhaafd; mYuice is hierdoor fysiek gevestigd in zowel Brabant als Limburg als Zeeland. Qrcus, dé gerenommeerde SAP R/3 implementatiepartij in de Euregio, gaat haar SAP Business One activiteiten focusseren op de integratie van Business One en SAP R/3. Hiervoor zijn beide partijen tevens een samenwerking aangegaan.
Door zowel mySAP All-in-One als SAP Business One aan te aanbieden, kan mYuice zowel de grotere klanten met industriespecifieke wensen als de groeiende, dynamische bedrijven met minder complexe functionaliteit bedienen. mYuice B.V. hanteert een specifiek op het MKB afgestemd one-stop-shop concept waarbij de klant de mogelijkheid heeft alle aspecten die bij een automatiseringsproject zijn betrokken bij één bedrijf onder te brengen. Het totaal aantal SAP klanten van mYuice in de middenmarkt stijgt door de overname tot boven de 80.
Over mYuice
mYuice B.V. is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Ctac N.V. en richt haar bedrijfsactiviteiten op de verkoop, implementatie en ondersteuning van op SAP software gerelateerde oplossingen voor de Nederlandse middenmarkt (MKB). Als leverancier van SAP software onderhoudt mYuice B.V. een intensieve relatie met SAP Nederland. Deze samenwerking heeft geleid tot de toewijzing door SAP Nederland B.V. als de erkende implementatiepartner voor een aantal specifieke segmenten in het midden- en kleinbedrijf. mYuice is gevestigd in s-Hertogenbosch en heeft 31 medewerkers. Over Qrcus
Qrcus is dé SAP dienstverlener in de Euregio. Activiteiten bestaan in hoofdzaak uit specialistische SAP implementatie werkzaamheden. Qrcus is leading partner op het gebied van integratie van SAP bedrijfsoplossingen en kreeg vorig jaar nationale én internationale bekendheid met succesvolle SAP integratie implementaties in Azië. Tot de groeiende internationale klantenkring behoren ongeveer 30 bedrijven in de industrie. Qrcus had per 1 april 2007 24 medewerkers in dienst. Het kantoor is gevestigd in Sittard. / / / / / / / / / /
---

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.
Ctac had per 31 december 2006 278 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland).
Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC