Getronics PinkRoccade

Nieuwegein, 20 april 2007

GETRONICS PINKROCCADE EN DIMENSYS GAAN SAMENWERKEN IN BOUW- EN INSTALLATIEBRANCHE

Getronics PinkRoccade en Dimensys, business- en servicepartner van SAP voor voornamelijk de bouw- en installatiebranche, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om gezamenlijk SAP gerelateerde projecten in de bouw- & installatiebranche en in de vastgoed- & woningbouwcorporatiemarkt aan te bieden. Deze samenwerking combineert de business consultancyervaring en de SAP All-in-One oplossing `Prefab-SAP' softwareoplossing van Dimensys met de expertise van Getronics PinkRoccade op het gebied van consultancy, onderhoud en beheer.

De samenwerking richt zich op het volledige dienstenpakket rondom SAP, van business consultancy tot en met beheer. Hiermee worden oplossingen voor dit specifieke marktsegment aangeboden. Op dit moment wordt al een aantal initiatieven door Getronics PinkRoccade en Dimensys gezamenlijk uitgevoerd.

"Dimensys is een partij met uitgebreide branchespecifieke kennis, oplossingen en componenten op basis van SAP. Dankzij de samenwerking zijn wij in staat om een breder spectrum van bestaande en nieuwe klanten te bedienen," aldus Erol Çakular, Businessunit Director SAP Solutions bij Getronics PinkRoccade. "Daarnaast biedt deze samenwerking ons de mogelijkheid in gemeenschappelijke projecten jonge professionals op te leiden, waardoor wij aan de verdere groei van SAP Solutions kunnen werken."

Alexander Haas, Managing Director van Dimensys: "Getronics PinkRoccade is marktleider op het gebied van ICT-dienstverlening. Dit is een uitstekende aanvulling op de diensten die wij al aan onze klanten bieden in de vorm van het implementeren en configureren van SAP oplossingen. Wij zijn verheugd dat wij dankzij deze samenwerking onze huidige en toekomstige klanten nog beter kunnen bedienen."

Over Dimensys Dimensys (voorheen Constructive Dimensions & CD-Integration) is een specialistische SAP dienstverlener voor projectmatig werkende én serviceverlenende profit en non-profit organisaties. Dimensys ontwerpt, implementeert, optimaliseert en beheert integrale automatiseringsoplossingen op basis van SAP software en het NetWeaver platform De onderneming beschikt over meerdere branchespecifieke softwareoplossingen en - componenten. Brede expertise en ervaring van o.a. de bouw- & installatie-, vastgoed- & woningbouwcorporatie én zorg- en welzijnsmarkt, vormen de basis voor het advies aan de klanten van Dimensys. Zij beschikt alleen over gecertificeerde SAP consultants met minimaal acht jaar consultancyervaring en heeft de afgelopen jaren verschillende kwaliteitsawards gewonnen.

Over Getronics PinkRoccade Getronics PinkRoccade is met circa 10.500 medewerkers marktleider in ICT- dienstverlening in Nederland. We denken en doen vanuit een helder perspectief: onze ICT-dienstverlening omzetten in toegevoegde waarde voor opdrachtgevers in de zakelijke markt en bij overheden. Getronics PinkRoccade ondersteunt mensen in hun werkomgeving door bedrijfskritische informatie altijd en overal veilig te ontsluiten. Daarvoor beschikken we over een compleet portfolio aan geïntegreerde ICT diensten. In praktijk gebracht door medewerkers die bij ons de ontplooiingsmogelijkheden vinden die ze van de nummer één IT-werkgever in Nederland mogen verwachten.



Getronics PinkRoccade