Ingezonden persbericht


Persbericht

Breda, 20 april 2007

Nashuatec automatiseert HR-beleid met SD WORX HR Webworx

Oplossing zorgt voor vertaling strategisch HR-beleid naar vormings-, trainings- en opleidingsbehoeften

Nashuatec, Benelux-marktleider op het gebied van document management, heeft SD WORX gekozen voor de automatisering van zijn HR-beleid. Met HR Webworx, een modulair HR-pakket met uitgebreide selfservice-functionaliteiten, wordt de volgende stap gezet in de automatisering van alle HR-processen in één geïntegreerde oplossing. HR Webworx helpt Nashuatec met name om de Vorming, Training en Opleiding (VTO) te optimaliseren in de gehele BeNeLux.

HR Webworx speelt een cruciale rol in de optimalisering van de totale HR-aanpak die Nashuatec heeft uitgebouwd. HR Webworx levert leidinggevenden de middelen om hun rol optimaal te vervullen, ondersteunt medewerkers in hun functioneren en betrekt ze bij de HR-processen. De SD WORX oplossing zorgt er niet alleen voor dat Nashuatec het ontwikkelings- en functiebeheer transparant maakt, maar bevat eveneens alle gemeenschappelijke HR-informatie en is de poort naar de andere modules van de totaaloplossing.

Naast HR Webworx wordt de totale HR-oplossing aangevuld met een door Nashuatec zelf ontwikkelde dossier- en workflowoplossing. Het geheel wordt gekoppeld aan de landelijk gekozen payroll-systemen. Deze totaaloplossing werkt op basis van ASP-technologie (Application Service Provider). De software draait vanaf de servers van SD WORX en kan via internet door alle Nashuatec-medewerkers gebruikt worden. Hierdoor zijn de applicaties gemakkelijk te integreren met de bestaande IT-infrastructuur van Nashuatec.

In een vorige fase had Nashuatec alleen zijn payroll-proces geautomatiseerd. Nu zocht Nashuatec een oplossing die de totale HR kon automatiseren en beheren. Jan De Winter, Programme Manager Document Management bij Nashuatec over hun keuze voor SD WORX: "Het was voor ons belangrijk om al onze HR-processen aan te kunnen pakken, maar bovenal zochten we een goede oplossing voor de processen rond vorming, training en opleiding. De oplossingen van andere leveranciers lieten vaak te wensen over maar SD WORX, dat in België al onze salarisadministratie verwerkte, bleek de perfecte oplossing te bieden. Vooral de gebruiksvriendelijkheid, de functionaliteit en de pragmatische en modulaire aanpak sloot perfect aan bij onze wensen."

"We zijn zeer blij met deze samenwerking", zegt Richard van der Zanden, directeur SD WORX Nederland. "HR Webworx biedt niet alleen de mogelijkheden om alle HR-processen te automatiseren maar doet dit ook nog eens over de grenzen heen. Onze internationale aanpak biedt de ideale oplossing voor internationale bedrijven zoals Nashuatec."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS: Marisa Pumares, SD WORX, tel. 040 235 46 00, marisap@lewispr.com

SD WORX Nederland B.V.
St. Ignatiusstraat 285
4817 KK Breda
Telefoon: 076-523 10 00
www.sdworx.nl

Over SD WORX

SD WORX biedt een complete HR-dienstverlening: payroll, HR-diensten en juridisch advies in één pakket. Een goed personeelsbeleid vergt nu eenmaal een naadloze integratie van deze drie deelgebieden. Het in 1945 opgerichte bedrijf telt 18 kantoren en 1.300 medewerkers in de Benelux. Dankzij een volledige en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is SD WORX één van de grootste Europese aanbieders op het gebied van payroll, HRM, tax & legal. Ruim 30.000 bedrijven vertrouwen op de pragmatische en geïntegreerde aanpak, waarbij payroll services, automatisering, adviesverlening en juridische ondersteuning hand in hand gaan.