Maak je wens waar in praktische en inspirerende workshop


LEIDEN, 20070322 -- `De kracht van aandacht - creëren wat je werkelijk wilt' start op 20 april 2007 in Leiden. Brigitte van Tuijl helpt je in deze workshop om je wensen waar te maken.

Soms weet je wat je wilt, maar lukt het niet dit in praktijk te brengen. Om allerlei redenen blijft het vaak bij vage plannen en halve dromen. Je weet niet waar je moet beginnen of vindt het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Deze workshop helpt je focussen op wat je wilt en hoe je dat bereikt.

Tijdens de startbijeenkomst formuleert iedereen zijn eigen doel en maakt een persoonlijk actieplan. Daar ga je direct mee aan de slag. Elke twee weken wordt ieders voortgang telefonisch besproken. Daarnaast wordt stilgestaan bij verschillende thema's die je helpen je doel te bereiken. Dit zijn bijvoorbeeld aandacht voor je kwaliteiten en werken aan je energiebalans.

In totaal bestaat deze workshop uit 1 startbijeenkomst, 6 telefonische groepssessies en 1 individueel coachingsgesprek. Bij aanvang krijg je een werkmap met inspirerende artikelen en relevante achtergrondinformatie. Daarnaast ontvang je oefeningen en extra inspiratie via de mail. De begeleiding vindt plaats door Brigitte van Tuijl die deze workshop ook ontwikkeld heeft.

Brigitte werkt sinds 2003 als coach in Leiden. Zij helpt mensen ontdekken wat ze echt willen in hun leven en hun werk. In deze workshop verhelder je wat je wilt en hoe je dat in praktijk brengt. Doordat er in een kleine groep wordt gewerkt, is er voldoende tijd voor iedereen. Ook is er ruimte om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie kun je vinden op de site, www.brigittevantuijl.nl Op deze site kan je ook een gratis abonnement op inspiratiemail nemen. Brigitte is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 071 - 513 02 76. Mailen kan naar inspiratie@xs4all.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.





Ingezonden persbericht