Ingezonden persbericht

Datum: 18 maart 2007
Embargo tot: geen

Betreft:

Samenwerking Golfprofessional Joost Hage en
Golfbaan Amstelborgh te Amsterdam definitief

---

Joost Hage heeft zijn golfactiviteiten uitgebreid met de acceptatie van een samenwerkingsverband op golflocatie Amstelborgh, dé golfbaan van Amsterdam Zuid-Oost. Joost heeft er voor gekozen om deze samenwerking met golflocatie Amstelborgh aan te gaan omdat er vooral vanwege zijn nieuwe vaste golfrubriek in De Telegraaf meer interesse is voor het aanleren van de golfsport. Voormalig Nederlands kampioen en teaching pro Joost Hage vertelt in de nieuwe golfrubriek van de Zondagkrant voor iedereen die het maar wil horen geduldig en vol passie over de belangrijkste golftechnieken en ontwikkelingen. Deze technieken en bijpassende oefeningen zijn met duidelijke fotoreportages en een videobijdrage op de site van De Telegraaf omlijst. Natuurlijk komen ook de betere golfspelers en single handicappers aan bod. Joost wil het golfminnende publiek meer mogelijkheden aanbieden om bij hem lessen te kunnen nemen en daarom is hij nu beschikbaar op twee golfbanen te weten Golfbaan Sluispolder te Alkmaar én Golfbaan Amstelborgh te Amsterdam.
Om deze samenwerking een extra cachet te geven zal Joost op vrijdag 20 april aanstaande tijdens de feestelijke seizoensopening van het nieuwe terras van Amstelborgh een spectaculaire golfshow presenteren op de Driving Range aldaar.
Deze dag begint om 16.30 uur met een openingswoord door Etienne Spee, directeur Amstelborgh/Borchland. Na een inhoudelijke lezing van een interessante spreker zal de golfshow van Joost plaatsvinden omlijst met een luxe aangeklede borrel met champagne, oesters en heerlijke amuses.

Deze nieuwe combinatie van de professionele uitstraling van Golfbaan Amstelborgh en de kwaliteiten van Joost Hage zal profijt opleveren voor zowel de clubleden, het bedrijfsleven als de individuele gastspelers. De directie van Golfbaan Amstelborgh en Joost Hage kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

---- --