Dive under sport en spel in Floraparkbad tijdens Nationale sportweek


Voor elke zwemliefhebber zonder duikervaring

AMSTERDAM, 20070416 -- Duikteam Thalassa, de gezelligste duikclub van Amsterdam, opent de deuren voor zwemliefhebbers op vrijdagavond 20 april 2007 in het Floraparkbad. Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen meedoen en samen sporten. Duikervaring is niet nodig deze avond. Zwemmen, onderwater gaan, actief bewegen. Dat is het doel van de avond. Regel je eigen sportdate en ga samen sporten. Aanmelden bij zwembadtrainers@thalassa-amsterdam.nl. Meer info op www.thalassa-amsterdam.nl.

Nationale Sportweek
Het is de vierde keer dat heel Nederland een week in het teken staat van de sport. In het hele land kan je meedoen aan verschillende sportactiviteiten. Sportverenigingen, scholen en gemeenten organiseren proeflessen, sportdagen, demonstraties en clinics. Op de website van de Nationale Sportweek zoek je op locatie of activiteit. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet.

Duikteam Thalassa
Duikteam Thalassa zwemt sinds een jaar in het Floraparkbad. Het clubhuis van Thalassa is na het dive under sport en spel geopend voor deelnemers aan de nationale sportweek. Het clubhuis ligt aan de Papaverweg nr 24, vlakbij het Floraparkbad. Gratis parkeren bij het Flora en het clubhuis van Thalassa.





duikteam Thalassa