Ingezonden persbericht

PERSBERICHT - 20 april 2007

Nieuw ADO stadion centrum van netwerkende ondernemers

Zo'n honderd ondernemers hebben vanmiddag het nieuwe ADO stadion voor het eerst in gebruik genomen. Tijdens een netwerkbijeenkomst is het eerste exemplaar overhandigd van het boek 'Haaglanden in Zaken' ('Haaglanden means business'). Initiatiefnemer Leo van Berkom overhandigde het visitekaartje voor de Haaglandse regio aan de Commissaris van de Koningin in Zuid Holland de heer J. Franssen en de voorzitter van het Stadsgewest Haaglanden de heer W.J. Deetman, burgemeester van Den Haag.

Vijfenzeventig bedrijven uit de regio Haaglanden presenteren zich in het handboek dat wordt uitgegeven om het gunstige vestigingsklimaat in deze regio onder de aandacht te brengen, want zo meent de Commissaris van de Koningin 'netwerken is de basis voor een gezonde economie'. Het boek kwam tot stand in samenwerking met o.a. Stadsgewest Haaglanden, de Kamer van Koophandel en de Provincie. Volgens Franssen is het een visitekaartje voor de regio en zullen de gemeenten zorgdragen voor verspreiding naar nieuw te vestigen bedrijven en instellingen. Het boek zal ook te vinden zijn bij huisartsen, tandartsen, bibliotheken en hotels en bij relaties van bedrijven die zich hierin presenteren.

Schoonmaakorganisatie Asito trok met een sympathieke actie de aandacht op de parkeerplaats van het in aanbouw zijnde stadion. Een speciaal schoonmaakteam reinigde alle autovoorruiten van de gasten onder het motto 'helder zicht op schone zaken'. Asito was jarenlang sponsor van de Haagse voetbalclub. Het nieuwe ADO stadion wordt op 1 juni opgeleverd en biedt plaats aan vijftienduizend toeschouwers. Het stadion is door de centrale ligging een aanwinst voor de stad Den Haag en de regio Haaglanden zowel als sportieve als zakelijke ontmoetingsplaats.

- Einde bericht -

Nadere informatie:

Winkelman en Van Hessen
Anne van Raaijen
telefoon: 070-4161616
mobiel: 06-27331512

Hoofdkantoor
Postbus 375
7600 AJ ALMELO
n.moes@asito.com

Tel.: 0546 - 48 49 50
Fax: 0546 - 48 49 53
www.asito.com