Politie Midden- en West Brabant

Politie houdt zeven verdachten aan in drugsonderzoek

BREDA, 20 april 2007

Politie houdt zeven verdachten aan in drugsonderzoek

BREDA: In een onderzoek naar de handel in drugs heeft de unit Zwacri van de Divisie Recherche vrijdag zeven verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen van 20, 23, 30 en 48 jaar respectievelijk woonachtig in Oosterhout, Oudenbosch, Amsterdam en Dongen, een 23-jarige inwoonster van Amsterdam, een 29-jarige inwoonster van Oosterhout en een 21-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. De zeven personen worden verdacht van betrokkenheid bij de handel in harddrugs.

Een arrestatieteam hield vanmiddag aan de Teteringsestraat in Breda drie mannen aan. Rechercheurs van de unit Zwacri hielden nagenoeg op het zelfde moment in de Willemstraat in Breda een 4de verdachte aan. De Oosterhoutse vrouw is in de loop van de middag aangehouden in haar woning. Vanavond vonden nog eens twee arrestaties plaats, in Amsterdam van de 23-jarige vrouw uit de hoofdstad en in Oosterhout van de 48-jarige man uit Dongen.

Politiemensen hebben op 10 plaatsen in Nederland (Amsterdam, Oudenbosch, Oosterhout (2), Dongen en Breda (5) zoekingen verricht in woningen en/of panden. Daarbij is een hoeveelheid drugs in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers