Double O Roos doneert schilderij van Marilyn Monroe aan stichting Wiesje


Kunstveiling voor het goede doel

AALSMEERDERBRUG, 20070111 -- Stichting Wiesje organiseert een kunstveiling tijdens het Charity Gala op vrijdagavond 20 april 2007 in Aalsmeerderbrug. Stichting Wiesje (op initiatief van Gerda Havertong opgericht)zet zich in voor mensen in Suriname die lijden aan dementie. Zo heeft de stichting in Paramaribo inmiddels een kenniscentrum van de grond gekregen en dagopvang voor dementerenden. Zo doneert de kunstenares Double O Roos het schilderij van Marilyn Monroe. Hiermee geeft de kunstenares al aan dat ze de stichting een warm hart toedraagt en ze hoopt dan ook dat de veiling een aanzienlijk bedrag zal opleveren.

Op het wensenlijstje staat nu nog het oprichten en beheren van permanente woonzorgvoorzieningen voor dementerenden die niet langer thuis kunnen wonen. Wiesje blijft druk in de weer met het werven van fondsen voor dit bijzondere doel.

Double O Roos heeft in haar leven ook met dementie te maken gehad, haar grootouders waren belast met deze veelal erfelijke aandoening. De kunstenares is daarom ook blij dat ze zich op deze manier kan inzetten voor deze mensen in Suriname. Ze is ervan overtuigd dat elk leven een doel heeft en bijdraagt aan een multiculturele samenleving met een diepere betekenis. Daar is ze zelf dan ook een product van.

www.doubleoroos.com