BOSCO live in PARA Breda


met 'kick off' nieuw festival programma

BREDA, 20070219 -- Op 20 april staat vanaf 21.00 uur de succesvolle Bredase allround-jazzformatie BOSCO op het podium van PARA Breda. Het optreden is de `kick off' voor het nieuwe festivalseizoen waarin BOSCO te horen zal zijn op meerdere jazzfestivals in het land. Voor deze avond worden wederom een aantal speciale gastsolisten bij de band gevoegd.

In december voerde de band voor een uitverkochte zaal in Publieke Werken een spetterende show op. Tijdens deze "BOSCO Christmas Party" werden een aantal verrassende gastmusici aan het publiek gepresenteerd. Vanwege het succes van deze avond en het plezier dat BOSCO met deze muzikanten beleefde, besloot de band saxofonist Tony Peters, gitarist Olivier Beekman, trombonist Peter van Steen, zangeres Marlieke Roetenberg en funky bassplayer Guus Koemans ook op 20 april uit te nodigen. Een ideale kans voor fans die geen kaartje meer konden verkrijgen voor de Christmas Party om een deel van dat optreden alsnog mee te maken.
In de PARA voert BOSCO tevens een aantal nieuw gearrangeerde stukken op, waaraan de band afgelopen maanden heeft gewerkt.

Kaarten à E5,- zijn te bestellen via info@grott.nl of 06-54796505. Meer info over het optreden op www.bosco.nl





Ingezonden persbericht