Ingezonden persbericht



1e Kinderfort, 2-daags evenement voor ouders en kinderen op 21 en 22 april 2007

In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 april wordt in Fort Vechten te Bunnik de opening van het nieuwe seizoen groots aangepakt. Naast de al bekende evenementen als Kersfort, Zomerfort, de Monumentennacht, een Fort vol Soldaten en Houtfort wordt nu - voor het eerst - een Kinderfort georganiseerd.

Dit 2-daags evenement is geschikt voor ouders en kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Tientallen organisaties presenteren hier hun mogelijkheden voor het geven van een kinderfeestje groot of klein, kindertraktaties, kindervakanties, kinderattracties, kinderspeelgoed, kinderverkleedkleding, kinderkadootjes en méér.

Kinderen kunnen meedoen aan Levend Stratego of aan een Leerzame Ontdekkingstocht.

Bij de Romeinse Wachttoren staat het Romeinse Kamp opgesteld waar je een Romeins harnas aan kunt trekken en nog veel meer!

Fort Vechten is een unieke, sfeervolle en voor kinderen spannende locatie. In de kazerne zijn circa 50 organisaties aanwezig, op het grote buitenterrein staan nog eens 15 organisaties. In de kazerne zijn workshops waar de kinderen aan deel kunnen nemen en op het buitenterrein vinden beide dagen diverse activiteiten plaats, zoals - op zondag - het toneelstuk 'Maarten onder Vuur'.

Kijk op www.kinderfeestjesbeurs.nl of www.fortvechten.nl voor meer informatie.

Stichting 'Werk aan de Linie' / Fort Vechten

Marsdijk 2, 3981 HE Bunnik

Entree: kids 4 t/m 12 jaar E 3,00, vanaf 13 jaar E 5,00 p.p.



Ingezonden persbericht