Mojo Concerts

The Powerfest verkast naar Amsterdam

Sloeg vorig jaar The Powerfest zijn tenten voor de eerste keer op in Tilburg, dit jaar pakt het festival voor liefhebbers van punk, hardcore, emo en extreme metal het iets groter aan en verkast daarom naar Amsterdam. De Melkweg met de verbouwde zaal The MAX, de Oude Zaal en het Melkweg Café vormen het decor voor het toonaangevende festival voor de liefhebber van de hardere gitaarmuziek.

Een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen. De line up liegt er wederom niet om, want wat dacht je van Jimmy Eat World (donkere punkrock uit Arizona), Thursday (energieke Amerikaanse emo), Sparta (punky vervolg van At The Drive-In), Mindless Self Indulgence (gestoorde met electronica doorspekte punkmetal) en Voodoo Glow Skulls (oudgedienden van enthousiaste ska/punk)?

Overige namen die ook van de partij zijn: Senses Fail, MxPx, All That Remains, Misery Signals, The Sleeping, Mewithoutyou en Grown At Home. Dit is nog niet alles, want meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Na afloop kan je tot diep in de nacht uit je plaat gaan met de dikste en hardste gitaarmuziek.

Kijk voor meer info op de website van The Powerfest. Of nog beter, voeg jezelf toe aan het My Space profiel van The Powerfest.

Zaterdag 21 april 2007
Melkweg - Amsterdam
Entree: E 30,- (exclusief lidmaatschap en servicekosten) Aanvang: 13.30 uur

Kaartverkoop is reeds begonnen via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.