Grootste Nederland Zingt-Dag ooit in Gelredome

Gelredome

http://www.gelredome.nl/

Zaterdag 21 april 2007 - 'Wij danken U' voor 40 jaar EO

Op 21 april 2007 vindt de Nederland Zingt-dag plaats én is het precies 40 jaar geleden dat de EO werd opgericht. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze speciale dag mee te maken, is Gelredome te Arnhem als locatie gekozen. De jaarlijkse Nederland Zingt-dag wordt daarmee de grootste ooit! Het thema is: Wij danken U, omdat de EO 40 jaar Gods trouw, aanwezigheid en kracht mocht ervaren. Reserveer tijdig via www.eo.nl/nederlandzingtdag (gratis) of via 0900-3002200 (tijdens kantooruren Euro 0,70 per minuut).

De Nederland Zingt-dag is een heerlijke dag voor iedereen die van zingen houdt én is bovendien een korenhappening bij uitstek: tientallen koren hebben inmiddels hun medewerking toegezegd (ruim 4.000 koorleden). Normaal gesproken vindt de Nederland Zingt-dag plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Nu Gelredome als locatie is gekozen, kunnen ruim 25.000 mensen het feest op 21 april meemaken. De ingrediënten voor de dag zijn enerzijds massale koor- en samenzang, diverse muziekstijlen, toespraken (o.a. ds. Arie van der Veer) en specials. Anderzijds wordt er in het kader van het jubileum teruggeblikt én vooruit gezien. En ja.., wie jarig is trakteert! Gedurende de loop van de dag zullen er daarom tal van feestelijke verrassingen zijn. De presentatie is in handen van Mirjam Bouwman.

Het evenement betekent een uitbreiding van de goede samenwerking tussen de EO en Gelredome. De Nederland Zingt-dag is het derde grootschalige evenement naast de EO-Jongerendag en de EO-Gezinsdag, welke beiden al jaarlijks succesvol in Gelredome worden gehouden.

Kaarten
Reserveren kan via www.eo.nl/nederlandzingtdag of via 0900-3002200 (tijdens kantooruren Euro 0,70 per minuut). Men kan bij de reservering zelf kiezen voor een tribune- of veldplaats. Gelredome is prima te bereiken per auto of openbaar vervoer. Er zijn tevens goede voorzieningen voor mensen die slecht ter been of slechthorend zijn.

Kijk voor meer informatie op www.eo.nl/nederlandzingtdag en www.gelredome.nl.

Nadere informatie voor de pers:
EO
Yvonne van de Graaf

035-6474922

Gelredome
Jasper van Amstel
Directeur

06-22667581