Ingezonden persbericht


Liefde en seksualiteit in de nieuwe Agora

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de akoestiek in het nieuwe theater? Bezoek dan een van de diverse (wereld) muziekvoorstellingen. Of u nu zin heeft in een avondje rock (Rock4), de jazzi afro-surinaamse muziek van Steve Mariat of de krachtige stem van Maria di Fatima, ze zullen straks allemaal op het podium van de nieuwe Agora verschijnen. Ook de jeugd komt niets te kort. Voor hen is de jongerenvoorstelling van Dox- De grote voelshow een absolute aanrader. Kortom een programma voor jong en oud.

DOX - De grote voelshow
Opeens gebeurt er van alles met je lijf en worden hele andere dingen interessant. Zoenen, verkering, borsten, ongesteld, baard in de keel en dan ook nog al die verwarrende gevoelens! Hoe kom je daar doorheen? Klopt de wereld van Seks zoals deze wordt vertoont op internet en MTV?

DOX gaat in De Grote Voelshow op zoek naar hoe mooi, ontroerend en onschuldig liefde en seksualiteit kan zijn. Tijdens deze rondreis word je verrast met rare objecten, muziek en dans. DOX laat zien dat liefde ook grappig, gênant en prettig griezelig kan zijn.

DOX neemt je mee in een doolhof met scènes over verliefdheid, pubertijd en seksualiteit. Het wordt een voorstelling waarin de ontroering en hilariteit van de soms o zo lastige pubertijd wordt uitgebeeld.

De grote voelshow, zaterdag 21 april om 20.30 uur in de van Wijnenzaal. Entree: E 8,50 (voorstelling zonder pauze).

Rock4 - Timeless
'Timeless' brengt een vocale ode aan klassiekers van onder meer Supertramp, Pink Floyd, Sting, Coldplay en Radiohead. Prachtige stemmen, uitzonderlijke arrangementen in de eigen Rock4-stijl, en de totale overgave en passie waarmee de zangers hun muziek beleven, zorgen voor een vocaal concert van ongeëvenaard niveau, waarbij het publiek keer op keer in verrukking wordt gebracht. Gecombineerd met de spontane humor van Luc Devens, Nico Jacobs, Luc Nelissen en Peter Weltens wordt "Timeless" een bijzonder a-capella concert om met verlangen naar uit te kijken.

Rock4 - Timeless, zondag 15 april om 14.30 uur in de Scarletzaal. Entree: E 16,50

Kaarten voor voorstellingen in de nieuwe Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij ons tijdelijke kassapunt aan de Agoraweg 2 (ingang Vlieg makelaardij) op ma t/m za van 11.00 - 15.00 uur. Of telefonisch tijdens de kassaopeningstijden te reserveren op 0320 - 239239 en te koop aan de kassa vanaf een uur voor aanvang.