Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IJslands theaterarrangement bij Hotel de lŽEurope

Amsterdam, maart 2007 - Adembenemende acrobatische toeren en romantische muziek van Nick Cave en Warren Ellis: Het IJslandse Vesturport Theatre komt naar Amsterdam. Hotel de l'Europe biedt u de kans om het geruchtmakende stuk vanaf de eerste rang te volgen - met souper of borrel na afloop, en een overnachting in het vijfsterren hotel. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op gratis tickets naar het adembenemende IJsland met Icelandair.

Dé hit in Londen
De Engelstalige voorstelling Woyzeck van het IJslandse Vesturport Theatre, ofwel Reykjavic City Theatre, veroorzaakte in IJsland en Londen een hype. Dat is niet in de laatste plaats het gevolg van de medewerking van de befaamde (alternatieve) popster Nick Cave aan de eigentijdse vertaling van de klassieker van Georg Büchner. Op 21 en 22 april staat het gezelschap in het Muziektheater, vijf minuten lopen vanaf het vijfsterren Hotel de l'Europe. De belangstelling zal naar verwachting minstens vergelijkbaar zijn met die in Londen, waar de halve stad uitliep om het wonderlijke optreden te ervaren.

Eersterangs kaarten
Hotel de l'Europe biedt u de kans om deze bijzondere theatervoorstelling mee te maken vanuit eersterangs plaatsen in het Muziektheater, voor de avondvoorstelling (21 april) of de matinee voorstelling de dag erop. De voorstelling is het hart van het bijzondere IJsland Arrangement, dat behalve de eersterangs plaatsen, een souper na afloop omvat (op 21 april) dan wel een aangeklede borrel in Freddy's Bar (op 22 april). Een overnachting in het vijfsterren deluxe hotel vooraf of na afloop behoort ook tot de mogelijkheden. De prijs voor dit unieke arrangement is voor de avondvoorstelling 90 euro, de matinee 65 euro per persoon (exclusief overnachting). Voor reserveringen kunt u bellen naar 020-5311603, of per e-mail contact opnemen: Jgraetz@leurope.nl. Zie ook www.leurope.nl.

Win tickets van Icelandair!
Icelandair is een klant georiënteerde reisorganisatie die voorziet in hoge kwaliteitsproducten. Tegenwoordig vliegt Icelandair van Reykjavik in het adembenemende IJsland naar 23 luchthavens in Europa en Amerika. Icelandair stelt twee tickets naar IJsland beschikbaar, die door Hotel de lŽEurope worden verloot onder één van de boekers van het bijzondere arrangement rond de IJslandse theatervoorstelling Woyzeck in het Muziektheater. Dus boek snel het arrangement bij Hotel de lŽEurope! Zie voor meer informatie over Icelandair www.icelandair.nl.

Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Amstel. Het hotel is lid van The Leading Hotels of the World en het restaurant Excelsior is lid van de Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van 37 toprestaurants in Nederland en België. Hotel de l'Europe staat voor 110 jaar historie, traditie en stijl en maakt van gastvrijheid een kunst. Het hotel ligt aan de Nieuwe Doelenstraat 2-8. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 779 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.



Ingezonden persbericht