Ingezonden persbericht


De Dag van het Open Huis nu al een groot succes

PERSBERICHT

'De Dag van het Open Huis is nu al een GROOT SUCCES te noemen!!! De animo is groter dan ooit... De teller is gestopt bij 470 panden!!!! En dat alleen met de NVM makelaars uit Zuidoost Drenthe. Wij zijn dan ook erg tevreden!!', aldus Natasja Sieders van Organisatiebureau Plan Effect. Natasja Sieders is projectmanager bij Organisatiebureau Plan Effect en heeft inmiddels al aardig wat ervaring met het organiseren en coördineren. Vorig jaar deed nog heel Drenthe mee met deze NVM Open Huizen Route. NVM Emmen Zuidoost Drenthe was zo enthousiast dat ze het dit jaar weer wilden organiseren en Plan Effect weer in de arm heeft genomen.

Op zaterdag 21 april is het zover en zijn er 470 woningen door heel Zuidoost Drenthe geopend voor bezoekers. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur vindt de NVM Dag van het Open Huis in Zuidoost Drenthe plaats. Het thema is de rode loper en vormt de rode draad binnen deze campagne. Organisatiebureau Plan Effect neemt net als afgelopen jaar de organisatie en coördinatie hiervan op zich.

Het is zeer uniek want alle NVM aangesloten makelaarskantoren uit Zuidoost Drenthe nemen deel aan deze Dag van het Open Huis. In totaal openen 470 huiseigenaren hun deuren om u een kijkje te laten nemen in hun woning! De bewoners ontvangen u zelf en geven u een rondleiding door de woning. De deur staat open, de rode loper ligt voor u uit, u bent van harte welkom!

In de week voorafgaand aan 21 april komt de speciale Dag van het Open Huis krant (in een speciale editie van Huis en Wonen) uit. In deze krant vindt u alle woningen die op 21 april zijn opengesteld. Daarnaast vindt u begin april alle deelnemende woningen op de website www.nvmdrenthe.nl.

De Dag van het Open Huis krant is natuurlijk ook handig om mee te nemen en bovendien vooraf uw eigen route te plannen! U hoeft van tevoren geen afspraak te maken en kunt dus bij elke woning binnenlopen die u wilt bezichtigen.

Alle informatie over deze dag kunt u vinden op de internetsite www.nvmdrenthe.nl.

Wilt u meer weten over deze NVM Open Huizen Route Zuidoost Drenthe?

Neem dan contact op met één van de deelnemende NVM makelaars!