Ingezonden persbericht


Amsterdam, april 2007

Persbericht

URBAN MYTH PRESENTEERT NOODLOTWEEKEND

Over de maakbaarheid van je eigen geluk en het onvermijdelijke van het ongeluk.

Zaterdag 21 april & zondag 22 april
Stadsschouwburg Amsterdam

Het gaat goed met je! Je bent top notch geslaagd! Een door jezelf gekozen baan of studie, een hele hoop vrienden op de MSN, een liefje, een mooie huid en on top of it all: ontzettend goede vooruitzichten. En dat heb jij allemaal aan jezelf, aan je eigen talent en aan je eigen doorzettingsvermogen te danken. Hoera voor jou!

Het geluk lijkt maakbaar. Maar wat als het noodlot toeslaat? Hoe verklaar je het ongeluk dat je overkomt? Is dat dan ook je eigen schuld? Of is er meer?

In het Noodlotweekend onderzoekt Urban Myth hoe jonge mensen, in navolging van al die generaties daarvoor, worstelt met een verklaring voor het ongeluk dat ons overkomt. Blijven we verklaren en beheersen of worden wij de relativerende generatie, die beseft dat noodlottigheid er bij hoort en onoverkomelijk is?

Urban Myth leidt je in het Noodlotweekend door de acht stadia in de zoektocht naar het hoe en het waarom van het noodlot.. Met o.a Bonnie St. Claire, filosofen Frank Meester en Coen Simon, medium en healer Sonia Pereira (Astro-tv), De Varkensfabriek (cabaret), Trouwjournaliste Marjolijn van Heemstra, de band Roosbeef (3FM Buzz Award/Grolsch Grote Prijs van Nederland), altvioliste Esther Apituley, acteurs Wouter van Oord en Romana Vrede, en een instant jukebox (15-minutes-of-fame-dj-wedstrijd).

Check voor het volledige programma www.urbanmyth.nl of www.ssba.nl.

Urban Myth (2001), opgericht door theatermaker Jörgen Tjon A Fong, brengt verschillende disciplines, theatermakers, kunstenaars, muzikanten, klassieke en nieuwe teksten samen. Interactie, een losse sfeer, maatschappelijke betrokkenheid en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten zijn ingrediënten die Jörgen gebruikt om een voorstelling of performance-avond te maken.

-----------------------
Win een gratis botoxbehandeling in de Prins Hendrik Clinic! Tijdens het weekend zijn voor ¬ 2,50 noodloten te koop voor Urban Myth s Noodloterij. Trekking op zaterdag- en zondag 21 en 22 april in de Stadsschouwburg te Amsterdam. Tijdens het weekend zijn voor ¬ 2,50 noodlotjes te koop voor Urban Myth E 2,50 noodloten te koop voor Urban Myth's Noodloterij. Trekking op zaterdag- en zondag 21 en 22 april in de Stadsschouwburg te Amsterdam. Tijdens het weekend zijn voor E 2,50 noodlotjes te koop voor Urban Myth's Noodloterij. Te winnen onder andere een gratis botoxbehandeling in de Prins Hendrik Clinic. Trekking op zaterdag- en zondagavond 21 en 22 april in de Stadsschouwburg.

URBAN MYTH

urban myth
PR/marketing
t: 020 5237890
e: urban.myth@ssba.nl
w: www.urbanmyth.nl
21,22 April 2007 Urban Myth's Noodlotweekend Stadsschouwburg Amsterdam

---- --