Ingezonden persbericht


Persbericht

PINK Xplosion! voor gays, lesbians & openminded people in Sneek

De Roze Week in Friesland wordt in stijl en op een grootse manier afgesloten! COC Friesland organiseert in samenwerking met poppodium Het Bolwerk PINK Xplosion! Dit grote feest voor gay's, lesbians & openminded people vindt plaats op zaterdag 21 april in poppodium Het Bolwerk te Sneek.

PINK Xplosion staat voor zijn naam; de avond staat bol van de dynamiek. In de grote zaal draaien DJ Sven (bekend van Radio Veronica en The Holiday Rap) en DJ Rephlex. The Raving Jollies betreden het podium voor een spectaculair optreden! In de Cocktail Lounge kun je een lekkere mix drinken. En mocht je honger krijgen van het feesten dan bestel je wat bij de eatcorner. In de Living Room kun je lekker relaxen en genieten van muziektoppers uit de jaren '70 en '80.

Tegen de tijd dat het feest in Sneek op zijn einde is, rijdt er geen openbaar vervoer meer. Daarom rijden er tegen gereduceerd tarief een bus richting Leeuwarden en een bus richting Heerenveen en Drachten. De heenreis is met eigen of openbaar vervoer.

De grote feesten van COC Friesland zijn inmiddels een begrip. PINK Xplosion staat dit jaar als eerste feest op het programma. 'De feesten van het COC Friesland zijn uiteraard om een spetterende avond te beleven, maar ook om elkaar te ontmoeten. De drempel van zo'n feest is vaak lager dan bijvoorbeeld bij een gespreksgroep of een specifieke homokroeg', zegt Chris Mustamu, mede-organisator van PINK Xplosion.

De deuren van Poppodium Het Bolwerk (Kerkgracht 8 te Sneek) gaan open om 21.00 uur. Het feest eindigt om 03.00 uur. De entree voor coc-leden is E 6.- en voor niet-leden E 7,50 (Free pinky at the door!). Kijk voor meer informatie op www.cocfriesland.nl en www.hetbolwerk.nl.


---

Noot voor de redactie,