Nationale Organizing Dag...

10.04.2007 / 14:48 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Nbpo

Nbpo

Maarn, 10 april 2007

Nationale Organizing Dag...
Op zaterdag 21 april 2007 houdt de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) haar jaarlijkse Nationale Organizing Dag. Bij de NBPO aangesloten Professional Organizers vertellen op diverse locaties in het land over hun vakgebied. Het doel van deze dag is kennismaking met de activiteiten van de NBPO en haar leden. Door heel Nederland zullen Professional Organizers in hun eigen regio, op hun eigen manier hieraan invulling geven.

Wat doet een Professional Organizer?
Professional Organizers zijn werkzaam in de particuliere markt en de zakelijke markt. Een Professional Organizer levert onder andere advies en concrete hulp bij het praktisch inrichten van woon- en werkruimtes in het kader van structuur, rust en overzicht. Bij bedrijven geven zij trainingen, cursussen en workshops op het gebied van planning, timemanagement, efficiency, (werkplek)organisatie, stressmanagement en informatiemanagement. Ook geven zij organisatieadviezen.

Jubileum...
Op 8 september viert de NBPO haar 10-jarig bestaan. In de 10 jaar die de NBPO bestaat is de vereniging uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 60 aangesloten Organizers. In de hedendaagse samenleving is de Organizer niet meer weg te denken, gezien de hoeveelheid aandacht die deze beroepsgroep krijgt in de media. Zij voorzien in een grote maatschappelijke behoefte als het gaat om het brengen van rust, structuur en overzicht, zowel binnen de particuliere markt als de zakelijke sectoren. Het feit dat de NBPO zo gegroeid is wordt dit jaar gevierd met een Nationale

Organizing Maand...
De hele maand september staat in het teken van tips, lezingen en workshops met als thema's clean desk, clean disk, clean mail, clean house, clean mind. De professionalisering van deze beroepsgroep is ook te zien in de publicatie van verschillende boeken op dit terrein door Professional Organizers Inge van der Ploeg: Houden van je spullen en Denise Hulst: Tijdig van kantoor, en Veel te doen, weinig tijd.

Startsein op 21 april...
Op 21 april wordt het startsein gegeven voor de acties die zullen plaatsvinden in de jubileummaand september. Er wordt een wedstrijd gehouden en er zijn diverse prijzen te winnen.

/////////////////////////
Einde persbericht /