Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Maak een sportdate met een dagelijks bestuurder!

De Nationale Sportweek 2007 komt er aan. Van vrijdag 13 tot en met zaterdag 21 april staat heel Nederland weer in het teken van sport.

Proeflessen
Overal vinden proeflessen, wedstrijden, demonstraties en heel veel andere sportactiviteiten plaats. Iedereen wordt opgeroepen samen met een vriend of vriendin mee te sporten.

Bijdrage
De vier dagelijks bestuurders van de deelgemeente Feijenoord leveren graag een bijdrage aan de Nationale Sportweek 2007, omdat ook zij vinden dat sporten leuk en gezond is. De bestuurders werken hieraan mee in de vorm van een sportdate met een vereniging of school, op de dag dat hun sport in beeld is.

Bij wie opgeven?
Sportverenigingen en scholen in Feijenoord worden uitgenodigd zich vóór vrijdag 13 april voor zon date op te geven bij Chris Ruijters, accounthouder Sport en Recreatie van de deelgemeente, via telefoonnummer (010) 291 60 75. Of via
c.ruijters@feijenoord.rotterdam.nl.

Data voor afspraken
De dagelijks bestuurders hebben uiteraard ook hun voorkeur uitgesproken voor een bepaalde sport. Op de volgende dagen van de Nationale Sportweek kunt u met ze sportief afspreken:
* zaterdag 14 april, Dag van de Balsport, René Kronenberg (basketbal en voetbal);

* dinsdag 17 april, Dag van de Racketsport, Robbert Baruch (squash);
* donderdag 19 april, Dag van School en Sport, Dagmar Oudshoorn (gymnastiek);

* vrijdag 20 april, Dag van de Spring- en Swingsport, Gülami Yesildal (aerobic en streetdancing).

Activiteiten afstemmen
In deze week bestaan overigens ook dagen van de Fietssport (15 april), Wintersport (16 april), Watersport (18 april) en Loop- en Wandelsport (21 april). Heeft u nog niets gepland tijdens de Nationale Sportweek 2007, maar wilt u toch graag meedoen? Verzin dan een activiteit en plan hem in die week. Het mooist is het als u uw activiteit afstemt op het programma van de Nationale Sportweek. Plan bijvoorbeeld een open badmintontraining op de Dag van de Racketsport. Natuurlijk zal dit niet altijd mogelijk zijn.

Toch doen!
Of misschien is uw sportactiviteit niet onder te brengen bij een van de Nationale Sportweekdagen, zoals een jeu-de-boules-toernooi. Laat dat u er echter niet van weerhouden om uw sport onder de aandacht te brengen. Ook deze activiteiten dragen bij aan een succesvolle Nationale Sportweek!

Informatie
De deelgemeente spoort iedereen aan samen te sporten: regel een sportdate! Nodig uw vrienden uit en doe mee aan een van de honderden activiteiten. Zie voor meer informatie www.nationalesportweek.nl of neem contact met Chris Ruijters van de deelgemeente Feijenoord.

(foto: De vier portefeuillehouders van de deelgemeente Feijenoord. Zaterdag 14 april, Dag van de Balsport.)