Gemeente Echt-Susteren


Gemeenten organiseren Euregionale Banenbeurs in Roermond, Echt en Sittard

Op initiatief van de gemeenten Echt-Susteren, Roermond en Sittard-Geleen vindt op zaterdag 21 april een Euregionale Banenbeurs plaats van 10.00 - 16.00 uur. Doel van deze banenbeurs is om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen, teneinde openstaande vacatures op te vullen. De Provincie Limburg, de Euregio Rijn Maas Noord en de drie gemeenten ondersteunen het initiatief financieel.

De officiële opening vindt plaats om 10.00 uur vanuit het gemeentehuis Echt-Susteren en wordt verricht door gedeputeerde de heer H. Vrehen van de Provincie Limburg en wethouder Economische Zaken de heer J. Verheesen van de gemeente Echt-Susteren. Vervolgens bezoeken de bestuurders, in aanwezigheid van vertegenwoordigers uit België en Duitsland, de locaties in Sittard-Geleen en Roermond.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe of andere baan kan de Euregionale Banenbeurs bezoeken en wel op de volgende locaties:

Roermond
Echt Sittard

CWI-gebouw Gemeentehuis
Echt-Susteren Media Groep Limburg

Looskade 4 Nieuwe Markt
55 Mercator 3

6041 LE Roermond 6101 CV Echt
6135 KW Sittard

Hier presenteren bedrijven en intermediairs hun organisatie en vacatures. Tevens bestaat de mogelijkheid tijdens de Euregionale Banenbeurs deel te nemen aan diverse workshops met thema's als `Werken in het buitenland', `Succesvol solliciteren in het buitenland' en `Presentatievaardigheden'. Geïnteresseerden kunnen ook de andere locaties bezoeken, waar andere bedrijven present zijn. Hiervoor is gratis busvervoer geregeld.

Meer informatie over de Euregionale Banenbeurs en het rijschema van het busvervoer is te vinden op de website
www.euregionale-banenbeurs.nl

Te downloaden:

* Poster Echt-Susteren 1.pdf