Gemeente Brunssum

Trendy sporten in sporthal Rumpen op zaterdag 21 april

Van vrijdag 13 april tot en met zaterdag 21 april 2007 vindt voor de vierde keer de Nationale Sportweek plaats. In Brunssum organiseert Sportpunt Parkstad voor jongeren in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar een groot sportevenement in sporthal Rumpen. Tijdens dit evenement komen uiteenlopende trendy sporten aan bod, zoals streetdance, streetsoccer, streetbasketbal en streethockey. Daarnaast zal door de beroemde studio van Kevin Hellenbrand (bekend van Ch!pz) een aantal spectaculaire streetdance-demonstraties verzorgd worden.

nationale sportweek Brunssum

De Nationale Sportweek is de week waarin sport in Nederland extra onder de aandacht wordt gebracht. In deze week brengen sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere sportaanbieders het lokale sportaanbod extra onder de aandacht.

Compleet sportevenement

Sportpunt Parkstad grijpt de Nationale Sportweek aan om voor de Brunssumse jeugd op zaterdag 21 april in sporthal Rumpen een groot sportevenement te organiseren. Tijdens dit evenement, van 14.30 tot 18.00 uur, worden uiteenlopende trendy `streetsporten' aangeboden. Meisjes en jongens in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar kunnen onder leiding van een ervaren instructrice van Studio Hellenbrand leuke en nieuwe `moves' (danspasjes) leren, zowel voor beginners als gevorderden.

Daarnaast worden er twee grote voetbalvelden met boarding en netten, een streethockeyveld en twee streetbasketbalvelden opgezet om het sportevenement compleet te maken.

De kinderen kunnen geheel vrijblijvend en zonder inschrijving deelnemen aan het evenement. Ouders en supporters/aanhang zijn van harte uitgenodigd om naar de verrichtingen van hun kind te komen kijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportpunt Parkstad, tel. (045) 573 57 36, of (045) 527 86 97. Of kijk op www.sportpuntparkstad.nl


---