Gemeente Abcoude


Spoorlaan afgesloten op 21 en 22 april

Op maandag 23 april 2007 wordt het nieuwe station van Abcoude in gebruik genomen. Om dit te realiseren moet nog het nodige werk worden verzet. In het weekend van 21 en 22 april 2007 wordt in verband met de werkzaamheden de Spoorlaan en een gedeelte van de Hollandse Kade (langs het spoor) afgesloten voor al het verkeer, met uitzondering van werkverkeer. Deze wegen zullen afgesloten zijn van vrijdagnacht 01:00 uur tot zondagnacht 00:00 uur.

Prorail legt in dat weekend tijdelijke voorzieningen aan bij het nieuwe station van Abcoude, zodat het station op 23 april 2007 in gebruik kan worden genomen. Zo worden er fietsenstallingen geplaatst, parkeerplaatsen aangelegd en komt er een (tunnel)ingang met verhard voetpad. De definitieve voorzieningen zullen begin 2008 worden aangebracht na realisatie van het Geinplein.

Houdt u in dat weekend ook rekening met het feit dat er geen treinen rijden op het traject Amsterdam-Utrecht. NS zet bussen in. Op 23 en 24 april 2007 rijden er tevens minder stoptreinen. Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar www.ns.nl. U kunt ook de folder gewijzigde dienstregeling ophalen bij één van de NS-servicepunten.