Logica kiest Autonomy als preferred partner voor enterprise search


Autonomy technologie wordt snel ingevoerd bij relaties van Logica

NIEUWEGEIN, 20080421 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, is door Logica, internationale aanbieder van ICT-diensten en zakelijke dienstverlening, verkozen als preferred partner op het gebied van enterprise search en high-end informatieverwerking. De technologie van Autonomy helpt organisaties eventuele risico's die gepaard gaan met het bekijken, terugvinden en beheren van informatie te verminderen. Het partnership houdt in dat de Autonomy technologie snel wordt ingevoerd bij die relaties van Logica die hoge eisen stellen ten aanzien van kennismanagement, compliance en informatiebeveiliging.

Logica kiest Autonomy als Preferred partner, omdat de technologie van Autonomy gebruik maakt van één enkel platform, hoge veiligheidsstandaarden heeft en grote hoeveelheden data aan kan. Dit kan zowel gestructureerde als ongestructureerde data zijn, inclusief beeld- en geluidmateriaal, documenten en e-mail.

De basis van deze aankondiging is al jaren geleden gelegd door succesvol afgeronde projecten bij een aantal internationale klanten van Logica, waarbij Logica en Autonomy samen betrokken waren. Beide organisaties verwachten grote toegevoegde waarde te halen uit de samenwerking. Logica kan nu innovatieve oplossingen voor relaties ontwikkelen op basis Autonomy's geavanceerde IDOL (Intelligent Data Operating Layer) platform. Autonomy profiteert van het uitgebreide internationale netwerk van Logica.

"De drijfveer van Logica's dienstverlening is het verbeteren en vergemakkelijken van de toegang tot, het delen en gebruik van informatie", aldus Andy Green, CEO van Logica. "Dankzij de strategische samenwerking met Autonomy kunnen we onze innovatieve dienstverlening en ICT-diensten voor onze klanten wereldwijd verder verbeteren."

Victor Cohen, General Manager bij Autonomy Noord-Europa, zegt over de samenwerking: "Partners zijn een belangrijk onderdeel van ons succes en wij zijn daarom blij met deze ontwikkeling in onze relatie met Logica. We kijken ernaar uit om de komende jaren met deze internationale speler samen te werken."





Autonomy