Project Gemeente Westland

Prinsenbos
Opening voorjaarseizoen in Prinsenbos
Publicatiedatum: 12-04-2007

Op zaterdag 21 april om 10.00 uur wordt het voorjaarseizoen van het Prinsenbos bij Naaldwijk feestelijk geopend door wethouder Ben van der Stee, onder muzikale begeleiding van het Naaldwijks dweilorkest de Herremenie. Aansluitend staat dit natuurgebied de rest van de dag, tot 16.00 uur, bol van de activiteiten voor het hele gezin.

Er zijn tal van demonstraties om naar te kijken en workshops om aan mee te doen. Het aanbod van activiteiten is gevarieerd en voor jong en oud. Informatie krijgen over bijen, insecten en vogels, zelf een wilgenmandje vlechten, interessante tuinideeën opdoen: het kan allemaal tijdens deze opening van het voorjaarseizoen in het Prinsenbos.

Voor de kleintjes gaat s middags om 13.30 uur een heuse kaboutertocht van start. Deze staat onder leiding van de bosbaas van het Prinsenbos, Piet van Dreumel. Heeft u deze middag natuurvragen? Leg ze voor aan één van de vele Vrijwilligers van het Prinsenbos. Een club van actieve enthousiastelingen die deze dag, samen met Piet van Dreumel, heeft georganiseerd.

Het Prinsenbos aan de Grote Achterweg in Naaldwijk heeft maar een beperkte parkeerruimte. Het advies is dan ook om zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen.