Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA nodigt bewoners jarig Schalkweide uit voor Bloemencorso

Dit jaar bestaat het zorgcentrum Schalkweide 35 jaar. In het kader van dit jubileum nodigt de PvdA Haarlem 10 bewoners uit om samen met PvdA-raadsleden een bezoek te brengen aan het Bloemencorso. De PvdA ontvangt tien bewoners op de tribune bij de intocht van het corso. Na afloop worden ze door de PvdA-raadsleden meegenomen naar de Gravenzaal van het stadhuis voor een gezellige afsluiting.

Gemeenteraadsleden in Haarlem hebben de mogelijkheid om vanaf een speciale tribune de intocht van het corso te bekijken. Het idee om daarbij bewoners van Schalkweide uit te nodigen ontstond in oktober 2006 op de Beursvloer. Dit is een jaarlijks evenement waar maatschappelijke organisaties in Haarlem worden gekoppeld aan vrijwilligers of bedrijven die hun helpen om in een bepaalde vraag te voorzien. Gemeenteraadsleden van de PvdA kwamen daar in contact met medewerkers Schalkweide en spraken af om (indien mogelijk) een bezoek aan de tribune van het Bloemencorso te organiseren.

Van 16 tot 21 april organiseert Schalkweide een feestweek naar aanleiding van haar 35-jarig bestaan. Het bezoek aan het Bloemencorso met de PvdA maakt hier deel van uit.

*** EINDE PERSBERICHT ***